Кабината през 2018г
Проведени уроци: 1,538
Рецензии от учители: 1441
Решени тестове: 14,420
Phone
Support- 070018908
Преподавател по Италиански език

Адриана Караиванова

Адриана Караиванова

Много хора, от практическа гледна точка, биха попитали: "Защо да уча италиански?". Ясно е, че този език се учи най-често за собствено удоволствие и е вярно, че се говори главно в самата Италия и още в 2-3 нейни бивши африкански колонии, които не представляват кой знае каква бизнес или туристическа дестинация. Но италианският, като най-близкият наследник на латинския (вече мъртъв език, но и в същото време жив, благодарение на съвременните си проявления), може да бъде много полезен дори в днешния англо- и испано-говорящ свят. Все пак латинският има огромни вляния в английския още от древните времена на Римската империя. С обширните си територии в Европа и не само, езикът на империята освен, че е дал началото на италианския, испанския, френския, португалския и румънския, е оставил и немалко отпечатъци дори и в някои славянски езици. Да не говорим, че думи с латински произход, повече или по-малко, могат да се срещнат във всички европейски страни днес. Какъвто и език да решите да изучавате, той ще е намерено съкровище. Колкото и малко да е разпространен, винаги ще е от полза! Ако италианският попада сред вашите интереси, ще се радвам да се срещнем във виртуалната класна стая на "Кабината"! Успех!

Последни мнения от виртуалната класна стая
1.

Бих искала да Ви благодаря за проведеното ми обучение по италиански език А1. Специални благодарности изразявам към преподавателката Адриана Караиванова, чийто професионализъм, знания и умения с удоволствие приемах през цялото обучение.
За мен беше удоволствие изучаването на италиански език с г-жа Караиванова и ще се възползвам от нейните познания и в следващото ниво А2 през есента.
На "Кабината" желая много творчески и бизнес успехи !

 
Даниела Ментова
Ниво: A1-1, 12/06/2015г.
Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.
r
Други преподаватели
l r