Кабината през 2018г
Проведени уроци: 1,538
Рецензии от учители: 1441
Решени тестове: 14,420
Phone
Support- 070018908
Преподавател по Италиански език

Alina Dimitrova

Alina Dimitrova

Здравейте! Аз съм Алина и преподавам италиански за начинаещи. Моите курсове са подходящи са за всяка възраст и професия. Базирани са на италианска система за обучение и са съобразени с европейската езикова рамка. Развиват комуникационните умения, като ви правят активен участник още от самото начало, в резултат на което след кратко време ще успявате да се изразявате на италиански в различни ситуации като запознанство с нови хора, обсъждане на работа или заниманията в свободното време, споделяне на впечатления от миналото и бъдещи планове. Уроците са структурирани за лесно и плавно напредване в езика, редувайки малки по обем и ясно поднесени граматични модули с различни интерактивни лексикални модули и упражнения. Опитайте и се насладете на италианския език!

Последни мнения от виртуалната класна стая
3.

Здравейте,Бих искала да напиша поема за тази жена, ако мога, но не съм поетеса:):) Алина е чудо на чудесата и аз най-искрено ви благодаря за нея. Не я познавам от преди, започнах курса в памет на брат ми, който почина преди 3 години, след като живя почти 20 години в Италия. Тя сякаш ми помагам да го преоткривам и научих толкова много! Часовете и са забавни, увлекателни и спокойни. Най-добре похарчените ми пари, а сега ще трябва да събирам и за А2, тъй като не ми се разделя с тази жена и с групата. Ако някъде се нуждаете от препоръка за вашите курсове и
по-специално за Алина, ще се радвам да дам навсякъде и по много. Ще ми се само да я бях открила по-рано и да ми преподаваше по математика, немски, физика и химия, така със сигурност щях да науча поне нещо. Благодаря ви още веднъж!

 
nadin4i
Ниво: A1-2, 31/03/2017г.
2.

Чудесен преподавател!Възхитена съм от търпението и професионализма й!Благодаря!

 
d3ssi
Ниво: B1-1, 04/11/2016г.
1.

Алина е страхотен професионалист! Успява да поднесе материала с лекота и разбираемо, дори за нищо незнаещия като мен. Благодарение на нея дори бях част от днешния урок, макар да не знаех и сричка по италиански преди това. Комплименти за чудесния избор на преподавател, Кабината-тим! =)

 
sophia
Ниво: A1-1, 25/02/2016г.
Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.
r
Други преподаватели
l r