Кабината през 2018г
Проведени уроци: 1,273
Рецензии от учители: 1292
Решени тестове: 12,892
Phone
Support- 070018908
English Language Certificates
      
 
EFEТ (European Framework English Test)
 

В Кабината можете да се явите на изпит за сертификатите EFEТ (European Framework English Test).

Теста EFEТ се държи онлайн и включва граматически тест и устен изпит с преподаватели native speakers. Издават се сертификати за всички нива.

Какво представлява изпита - изпитът е изцяло онлайн и включва онлайн тест и кратък разговор във виртуалната класна стая с преподавател.

Процедура - след като заявите желание да вземете сертификата, попълвате формата за регистрация, вътре в нашия сайт и получавате достъп до онлайн граматическия тест.

Дати на провеждане - онлайн граматическия тест може да се реши по всяко време (можете да решите този тест веднага щом получите достъп до него)

Сигурност - Важно: сертификатите са поименни и се упражнява строг контрол по време на целия изпитен процес. При регистрация кандидатите изпращат лични данни, а по време на изпита с преподавател задължително трябва да използват уеб камера. Всеки опит за измама води до анулиране на сертификата.

Запиши се

EFET - Вашият езиков сертификат

r
Достъпност
Вземете сертификат за владеене на английски език без да пътувате до тест центрове и езикови школи. Изцяло онлайн процедура - необходими са ви само документ за самоличност и уеб камера.
l r

r
Безпристрастност
Специално разработени учебни и тестови материали, които осигуряват точна и оценка на езиковите способности на кандидатите, съобразени с европейската езикова рамка. Native Speakers теста във виртуалната класна стая.
l r

r
Сигурност
100% гарантирана сигурност. Вашият номер на сертификат се пази в Лондон.
l r

r
Нива
Можете да вземете сертификата EFET за всяко ниво - от начинаещи до напреднали и професионалисти
l r