Кабината през 2018г
Проведени уроци: 1,538
Рецензии от учители: 1441
Решени тестове: 14,421
Phone
Support- 070018908
Преподавател по Френски език

Афродита Сариева

Афродита Сариева

Не бъдете нетърпеливи – изучаването на чужд език отнема време! Не се страхувайте от грешки!

Последни мнения от виртуалната класна стая
21.

Изключително съм доволна от проведения урок. Благодаря на проф. Афродита за добре подбраните упражнения. Надявам се, да се разгледа опцията за провеждане на часове само с упражнения.

 
iva_i
Ниво: A1-1, 16/09/2015г.
20.

Супер си е! Много полезен, малко натоварен понеже граматиката е интезивна в курса, но благодарение на prof.Denitsa трудностите стават преодолими, а ученето приятно и много ползотворно. Според мен няма по-добро място за изучаване на Френски език от Кабината! Благодаря на всички преподаватели тук от курса по Френски език - prof.Denitsa, prof.Temenuzhka, prof.Afrodita и искам да им кажа само едно: Невероятни сте! Наистина Ви се възхищавам за знанията, за търпението, за всичко, което правите за нас, за да ни научите да общуваме на Френски език!Радвам се,че все още в тази
държава има хора като Вас :)

 
bojko1979
Ниво: A1-2, 15/01/2015г.
19.

Благодаря за часовете,които бяха истинско удоволствие, за вниманието и търпението и за всичко на което ни научихте.

 
roumiana_bg
Ниво: A1-2, 12/12/2014г.
18.

Беше супер. prof. Afrodita e много добра учителка ! Изчаква ни , помага ни и много добре преподава уроците , както и този също . Беше много добре , много съм доволен и от нея и от урока :)

 
loveza
Ниво: A1-1, 01/12/2014г.
17.

Страхотно е времето прекарано в класната стая с prof.Afrodita. Лично аз изказвам своето голямо БЛАГОДАРЯ! за търпението и вниманието към всеки от нас, които сме избрали Кабината.Наистина ми е малко тъжно от факта,че това беше последния урок с нея, но тя е човекът, който ни запозна с a,b във френския език и и пожелавам да бъде здрава, все така приятен човек, а за качествата и като преподавател мисля,че няма нужда да коментирам, а само ще го кажа с една дума: НЕВЕРОЯТЕН! Наистина много преподаватели имат да се учат точно от prof. Afrodita, защото да преподаваш не
означава да си изпееш урока, а да накараш обучаемите да разберат смисъла,да запалиш искрата на желанието им да се учат, а това го могат само онези преподаватели, които са призвани да бъдат такива и влагат сърце и душа в професията си.Още веднъж БЛАГОДАРЯ! Радвам се,че имах възможността да уча с Вас Френски език! Невероятно е как минава времето, но това, което научим днес заедно си остава завинаги и всеки от нас ще носи със себе си това,на което ни научихте Вие!Бъдете здрава! :)

 
bojko1979
Ниво: A1-2, 12/11/2014г.
16.

prof.Afrodita беше много отзивчива и изчерпателна.Благодаря!

 
hello_petia
Ниво: A1-1, 10/11/2014г.
15.

Ако трябва да го опиша с една дума: Супер! :) Това обаче е дума с две значения: Един път "Супер!" за prof.Afrodita , и втори път "Супер!" за урока :)

 
bojko1979
Ниво: A1-2, 07/11/2014г.
14.

Tres bien! Merci!

 
bojko1979
Ниво: A1-2, 28/10/2014г.
13.

Супер! :) Страхотно е да се учи френски с толкова приятни и добри преподаватели :) Лично аз съм очарован от начина на водене на уроците и от детайлността, с която всеки един преподавател преподава учебния материал. В училище има два вида преподаватели: Едните преподават, защото се налага, а другите са призвани да бъдат учители и за тях това не е задължение,а начин на живот и стимул, че са полезни на своите ученици! Мисля,че тук всички са от втория вид, такива, които са преподаватели по душа, които не чувстват задължение при преподаването, хора с
харизма да бъдат това, което са и да преподават. Благодаря не само на prof. Afrodita ,а и на всички преподаватели в курса по френски език! Радвам се,че има хора като Вас и Ви се възхищавам :)

 
bojko1979
Ниво: A1-2, 21/10/2014г.
12.

Не знам доколко е полезно моето мнение тук, но и преди съм учил в различни курсове по-специално по английски, но тук е страхотно и преподавателите са невероятни :) Винаги обръщат внимание дори и на най-малкия детайл, а това означава професионализъм и всеотдайност да се занимават с нас, за да научим наистина езика, а не просто да си мине урока. Благодаря на prof.Afrodita за невероятните уроци, които ни преподава и за търпението и професионализма, с който се отнася към всеки детайл във всеки урок. Наистина е невероятен преподавател, а това не всеки го
може :) Изисква се търпение, подход, много знания и желание да се занимава с нас курсистите. Страхотно е да знаеш,че отсреща на екрана е всеотдаен човек, който има за цел да те научи, да предаде знанията си на теб и го прави по един невероятен начин.

 
bojko1979
Ниво: A1-1, 16/10/2014г.
11.

Невероятен преподавател! prof.Afrodita наистина е страхотен преподавател! Според мен едва ли човек, който учи чужд език би могъл да желае повече от преподавателя си! Страхотен професионалист е! Лично аз и се възхищавам за търпението, отличната и подготовка и способността и да намира точния метод на преподаване,чрез който да направи приятен урока и в същото време да запали интереса на обучаващите се към езика, а това според мен е най-важният етап, който гарантира успех в по-нататъшното обучение на всеки от нас.Благодаря Ви prof.Afrodita

 
(bojko1979
Ниво: A1-2, 14/10/2014г.
10.

С невероятния ни преподавател prof.Afrodita ученето на френски става все по-приятно и интересно. Невероятно внимание към всяка дума и ударение даже и ме учудва търпението и професионализма на преподавателя. Според мен не само този урок, а и всички останали дотук бяха страхотни, а prof. Afrodita е невероятен професионалист. Лично за мен това е един от най-добрите езикови курсове, но той се дължи изцяло на преподавателите, които са страхотни. Радвам се,че се записах в кабината. Дано моят отзив е полезен и за преподавателите, защото аз съм справедлив човек и
ако нещо не ми харесваше тук със сигурност вече щяхте да го знаете. Браво! Продължавайте да развивате системата и да подбирате все така страхотни и много знаещи преподаватели, за които да преподаваш е призвание, а не начин за печалба. Според мен дотук всички са страхотни. :)

 
bojko1979
Ниво: A1-1, 13/10/2014г.
9.

Супер! Mного добър учител е prof.Afrodita и това,че групата не е голяма е още по-хубаво, защото така всеки спокойно участва в урока :)

 
bojko1979
Ниво: A1-1, 25/09/2014г.
8.

беше много полезен урок, благодаря много!

 
pimpireva
Ниво: A2-1, 23/07/2014г.
7.

изключително благодаря на проф. Афродита за компетентните обеснения и търпението й. Много съм доволна.

 
pimpireva
Ниво: A1-2, 22/07/2014г.
6.

Благодаря ви, че сте създали толкова добра платформа в която да се обучават, тези които желаят! За г-жа Афродита мога само да кажа "Дълбок поклон". Дано има повече преподаватели като нея, която с лекота обяснява и има търпението да обърни внимание на всеки, който се нуждае от повече информация! Благодаря на целия екип!

 
angelova_galia
Ниво: A1-2, 17/06/2014г.
5.

Аз изпуснах първия урок на живо, но слушам записите и дотук е супер и доста обещаващо :)

 
monn
Ниво: A1-1, 13/01/2014г.
4.

Бих искала да благодаря за търпението, с което ни обучавате.Смятам,че обучението в кабината е отлична форма за научаване на езика.Уроците са добре конструирани,преподавателите са отлични професионалисти.

 
ivtodoro
Ниво: A1-1, 12/12/2013г.
3.

Харесва ми!

 
Венета Петкова
Ниво: A1-1, 04/07/2013г.
2.

Много полезен, добре структуриран и с внимание към детайла урок! Благодарности на Афродита! :)

 
iren_75
Ниво: A1-1, 11/04/2013г.
1.

С изключителна благодарност към професор Афродита за голямото й търпение да ни научи да четем на френски и за ясните й обяснения на първоначалната френска граматика, което липсваше в А1-1 с предишния ни преподавател.

 
dimitrova2000
Ниво: A1-1, 28/06/2012г.
Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.