Кабината през 2018г
Проведени уроци: 947
Рецензии от учители: 1038
Решени тестове: 10,663
Phone
Support- 070018908
Преподавател по Италиански език

Пламен Георгиев

Пламен Георгиев

Езикът е врата към света, само от нас зависи дали ще я отворим!

Последни мнения от виртуалната класна стая
2.

като цяло съм доволна от курса, който проведох, от начина на преподаване, от преподавателя и от това, което успях да науча за тези няколко месеца. Благодаря на екипа на Кбината и преподавателя за прекрасното отношение.

 
marina_0101
Ниво: A1-1, 11/02/2013г.
1.

Изключително бях доволна от програмата по италиански език, която завърших успешно, благодарение на професионализма и всеотдайността на преподавателя! Много гъвкав подход, позволяващ да се адаптира учебният материал към индивидуалните нужди на курсиста, при максимално оползотворяване на времето. Получих много ценни знания, както и разширих общата си култура, благодарение на многото текстове в учебника, свързани с бита, културата и историята на Италия.
Искам специално да благодаря на преподавателя по италиански език за знанията, които ми даде и пълноценно прекараното време!

 
unadonna
Ниво: A1-1, 08/05/2012г.
Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.
r
Други преподаватели
l r