Кабината през 2018г
Проведени уроци: 194
Рецензии от учители: 240
Решени тестове: 2,253
Phone 
Support- 070018908
Английски езикАнглийски език Немски езикНемски език Испански езикИспански език Френски ЕзикФренски Език Италиански езикИталиански език Португалски езикПортугалски език Уеб програмиранеУеб програмиране СчетоводствоСчетоводство Графичен дизайнГрафичен дизайн ПредприемачествоПредприемачествоЗапочващи нива
(в следващите 7 дни)
Средно напреднали А2 курс в неделя (преговор) започва на 21.01
след 3 дниоще...
Начинаещи А1 курс в неделя (преговор) започва на 21.01
след 3 дниоще...
Средно напреднали/Напреднали B1 започва на 22.01
след 4 дниоще...
Начинаещи А1 започва на 22.01
след 4 дниоще...
Средно напреднали А2 започва на 23.01
след 5 дниоще...

Онлайн курсове по френски език
Изучаването на френски език дистанционно по интернет с преподаватели на живо е лесно и ефективно! Чрез онлайн курса ще усъвършенствате Вашите езикови умения по разговорен и писмен френски език в удобно за Вас време - директно от вкъщи!

Курсовете по френски език в Kabinata.com са гъвкави езикови курсове, водени от учители на живо, базирани на последните технологии в онлайн обучението. Те са ориентирани към активни, мотивирани за обучение хора.

Запиши се

 

Продължителност

Продължителността на онлайн курса по френски език е 3 или 6 месеца. През този период ще имате възможност да ползвате неограничено ресурсите на нашата уникална система за виртуално обучение.

Цени

300 лв. - 3 месечен курс
500 лв. - 6 месечен курс

Какво включва?

  • Общо над 200 учебни часа за 3 месеца. Седем дни в седмицата - виртуални класни стаи и преподаватели на живо.
  • Пълен преглед на граматиката.
  • Тематични категории - пътуване, запознанство, работа, обучение.
  • Проверка на ваши писмени работи.
  • Достъпност – електронният вариант на една от най-използваните системи (Panorama) за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация. Изпитите и сертификатите DELF, които се издават в консулския отдел на посолството на Франция в България, са приравнени по тази система.
  • Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор във френска среда.
  • Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните във френския език думи.

Предлагани нива на обучение

  • Курс за начинаещи и средно напреднали / А1, А2 и B1
    Включва 36 урока, разпределени в 12 групи. Всеки урок има определена тематична и граматична част, упражнения и задачи за самостоятелна подготовка. След всеки три урока следва тест, обхващащ взетия граматичен и лексикален материал. Темите са подбрани с цел постепенното въвеждане на курсистите в ежедневното общуване на френски език.

Потребителите получават достъп до ВСИЧКИ нива!

Допълнителна информация

Свобода при заучаването – многобройните теми, застъпени в курса, позволяват на курсиста да избере подходящите за него материали.

Достъпност – електронният вариант на една от най -използваните системи за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация.

Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор в френска среда.

Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните в френския език думи.

Многобройни упражнения – дават на курсиста възможност да работи както във виртуалната класна стая, така и самостоятелно, и затвърждават придобитите знания.

Важно!
За да говорите в клас са ви необходими слушалки и микрофон!
(Силно препоръчваме да говорите колкото може повече, но все пак можете да участвате в урок и като слушател.)

Кабината има държавен лиценз за провеждане на обучение и работи със Световната банка (повече >>)

Запиши се

r
Важно!

За да говорите с учителите в класната стая, са ви необходими слушалки с микрофон.

l r
r
Замразяване на курс
Ако нямате възможност да посещавате курса за определен период, можете временно да замразите вашия достъп за 15 дни и това време няма да ви се отчита.
l r
r
Нашите ученици за нас

Това, което най-много ме впечатли в Кабината.com, е колко проста е системата. Преди това си мислех, че едно онлайн учебно заведение е много сложно. Но след като опитах, системата много ми допадна. Говоря с преподавателя само с едно натискане на мишката. Наистина!

l r
r
Услуги за фирми

Специално предложение за обучение на служителите от Вашата фирма в езиковите курсове на Kabinata.com

l r