Кабината през 2018г
Проведени уроци: 1,573
Рецензии от учители: 1479
Решени тестове: 14,570
Phone
Support- 070018908
Английски езикАнглийски език Немски езикНемски език Испански езикИспански език Френски ЕзикФренски Език Италиански езикИталиански език Португалски езикПортугалски език Уеб програмиранеУеб програмиране СчетоводствоСчетоводство Графичен дизайнГрафичен дизайн ПредприемачествоПредприемачество Полски езикПолски език Гръцки езикГръцки език Китайски езикКитайски език Нидерландски езикНидерландски език Турски езикТурски език Арабски езикАрабски език Руски езикРуски език Български-BulgarianБългарски-BulgarianЗапочващи нива
(в следващите 7 дни)
Начинаещи А1 курс в неделя (преговор) започва на 27.05
след 4 дниоще...
Средно напреднали А2 курс в неделя (преговор) започва на 27.05
след 4 дниоще...
Средно напреднали/Напреднали B1 започва на 28.05
след 5 дниоще...
Начинаещи А1 започва на 28.05
след 5 дниоще...
Средно напреднали А2 започва на 29.05
след 6 дниоще...

Онлайн курсове по френски език
Изучаването на френски език дистанционно по интернет с преподаватели на живо е лесно и ефективно! Чрез онлайн курса ще усъвършенствате Вашите езикови умения по разговорен и писмен френски език в удобно за Вас време - директно от вкъщи!

Курсовете по френски език в Kabinata.com са гъвкави езикови курсове, водени от учители на живо, базирани на последните технологии в онлайн обучението. Те са ориентирани към активни, мотивирани за обучение хора.

Запиши се

 

Продължителност

Продължителността на онлайн курса по френски език е 3 или 6 месеца. През този период ще имате възможност да ползвате неограничено ресурсите на нашата уникална система за виртуално обучение.

Цени

300 лв. - 3 месечен курс
500 лв. - 6 месечен курс

Какво включва?

  • Общо над 200 учебни часа за 3 месеца. Седем дни в седмицата - виртуални класни стаи и преподаватели на живо.
  • Пълен преглед на граматиката.
  • Тематични категории - пътуване, запознанство, работа, обучение.
  • Проверка на ваши писмени работи.
  • Достъпност – електронният вариант на една от най-използваните системи (Panorama) за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация. Изпитите и сертификатите DELF, които се издават в консулския отдел на посолството на Франция в България, са приравнени по тази система.
  • Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор във френска среда.
  • Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните във френския език думи.

Предлагани нива на обучение

  • Курс за начинаещи и средно напреднали / А1, А2 и B1
    Включва 36 урока, разпределени в 12 групи. Всеки урок има определена тематична и граматична част, упражнения и задачи за самостоятелна подготовка. След всеки три урока следва тест, обхващащ взетия граматичен и лексикален материал. Темите са подбрани с цел постепенното въвеждане на курсистите в ежедневното общуване на френски език.

Потребителите получават достъп до ВСИЧКИ нива!

Допълнителна информация

Свобода при заучаването – многобройните теми, застъпени в курса, позволяват на курсиста да избере подходящите за него материали.

Достъпност – електронният вариант на една от най -използваните системи за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация.

Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор в френска среда.

Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните в френския език думи.

Многобройни упражнения – дават на курсиста възможност да работи както във виртуалната класна стая, така и самостоятелно, и затвърждават придобитите знания.

Важно!
За да говорите в клас са ви необходими слушалки и микрофон!
(Силно препоръчваме да говорите колкото може повече, но все пак можете да участвате в урок и като слушател.)

Кабината има държавен лиценз за провеждане на обучение и работи със Световната банка (повече >>)

Запиши се

r
Важно!

За да говорите с учителите в класната стая, са ви необходими слушалки с микрофон.

l r
r
Замразяване на курс
Ако нямате възможност да посещавате курса за определен период, можете временно да замразите вашия достъп за 15 дни и това време няма да ви се отчита.
l r
r
Нашите ученици за нас

Това, което най-много ме впечатли в Кабината.com, е колко проста е системата. Преди това си мислех, че едно онлайн учебно заведение е много сложно. Но след като опитах, системата много ми допадна. Говоря с преподавателя само с едно натискане на мишката. Наистина!

l r
r
Услуги за фирми

Специално предложение за обучение на служителите от Вашата фирма в езиковите курсове на Kabinata.com

l r