Кабината през 2018г
Проведени уроци:
Рецензии от учители:
Решени тестове:
Phone
Support- 070018908

Бюлетин на Kabinata BG
10/02/2009

1. Повече разговор и писане във виртуалната класна стая - Във връзка с обвързването на нивата на обучение в Кабината с нивата на Общата Европейска Езикова рамка се наложи допълване на съдържанието и промяна на някои от целита на курсовете по английски език. Средно една трета от временто на всеки урок вече е посветено на развиване на уменията на курсистите да пишат и говорят. Учебната система на Kabinata.com от 300 урока вече напълно покрива четирите области по Европейската езикова рамка - Speaking, Writing, Listening и Reading. С новите препоръки за преподаване целим да уравновесим нещата и повече да прехвърлим фокуса върху писането и говоренето.
 
2. Инструмент за обмен на документи с преподавателите - въведохме инструмента 'Куриер'. Можете да го намерите във всеки от курсовете на Kabinata.com. Чрез него всеки курсист лесно може да изпрати домашната си работа или есе на преподавател, а също така, да види рецензията и оценката си.
 
3. Размествания в дневните часове - с цел оптимизиране на учебната програма въведохме следните промени:
 
английски език - разменят се часовете в сряда и четвъртък от 13:00 часа. В сряда от 13:00 - ниво Intermediate, в четвъртък от 13:00 - ниво Fast Start 1.
 
немски език - разменят се часовете в ниво А2 в петък. Вместо от 15:30, часът ще започва от 13:00 часа и ще продължава до 15:15.
 
4. Бъдете активни във потребителския форум - в 'Моите курсове' ще намерите 'Форум на курсистите' Там можете не само да отправите вашите препоръки и мнения за нашите курсове, но и просто да комуникирате с останалите курсисти. Бъдете активни.
 
5. Матура онлайн - на адрес http://alfa.bg/maturi/ можете да се запознаете с нашият най-нов курс - Онлайн курс за задължителната матура по български език и литература. Ще се радваме ако го препоръчате на вашите приятели и близки.

< Предишна Всички новини Следваща >