Кабината през 2018г
Проведени уроци:
Рецензии от учители:
Решени тестове:
Phone
Support- 070018908

Декември 2011г. – повече класове и мултимедия
28/12/2011

Повече преподаватели – броят на онлайн преподавателите беше увеличен с над 50%. За повечето нива вече има повече от една виртуална стая, като потребителят може да избира в коя да влезе. В някои нива от курса по английски език има по 7-8 преподавателя едновременно. Увеличеният брой преподаватели позволява по-голям избор на потребителя, както и възможност за изучаване на един и същ материал при различен учител. Въведохме допълнителни уроци в събота и неделя по испански и френски езици.
цялото разписание >>
Нова версия на виртуалната класна стая – В новата версия на виртуалната стая основното подобрение е звуковият модул. Сега получаваме много по-чист звук от микрофоните на преподавателите и учениците. Това качествено подобрява учебния процес. Поставихме ограничение на максималния брой активни участници във виртуалната стая. Когато дадена стая е пълна, потребителят вижда съобщение и може да влезе във виртуална стая с по-малко участници.
как работи виртуалната класна стая >>

Мултимедия – напълно озвучен беше курса по френски език. В момента активно качваме аудио файловете и до 1-2 седмици всички ще бъдат достъпни от системата на Кабината. Съвсем скоро ще се появят инструмент за учене на думи по испански и френски език, озвучени речници по испански, френски и немски езици.

По-добра връзка с нас – вече можете да се свързвате с нас по телефона до 21:30ч. Повече наши служители отговарят на вашите запитвания по телефона, скайп, e-mail, и чрез нашата вътрешна система за запитвания. Отделно може да задавате въпроси и споделяте мнения и чрез системата за доклади след всеки урок във виртуалната класна стая, както и чрез форума за клиенти на Кабината

Връзка с Кабината>>

< Предишна Всички новини Следваща >