Знаме Китай

Курс по Китайски език

Изучаването на китайски език дистанционно по интернет с преподаватели на живо е лесно и ефективно! Чрез онлайн курса ще усъвършенствате Вашите езикови умения по разговорен и писмен китайски език в удобно за Вас време – директно от вкъщи!

Курсовете по китайски език в Kabinata.com са гъвкави езикови курсове, водени от учители на живо, базирани на последните технологии в онлайн обучението. Те са ориентирани към активни, мотивирани за обучение хора.

Китайският има 4 компонента за овладяване

– Слушане с разбиране
– Говорене
– Четене с разбиране
– Писане

Цени

40 лв. за 1 час (60 мин).

Допълнителна информация

Най-прекият път за общуваш с един човек е езикът. Защо тогава не научите най-говореният език на Земята- китайския? Той е говорен от над 874 000 000 души в Китай, Тайван, Индонезия и Сингапур, както и в други страни.

Китайският език е един от най-древните езици на тази земя, датира още от преди 5000 години. Писмеността му е много по-различна от всички останали – няма азбука, а йероглифи, чрез които се изписват думите. Във всеки един йероглиф може да се види историята и философията на китайския народ. Всеки китайски йероглиф представлява звук, сричка. Една дума обикновено се състои от една или две срички. Китайският език е език с интонации: всяка сричка има различно ударение, една сричка може да има различно значение. Примерно „ма“ – майка, кон, коноп, обида или да бъде част от речта в зависимост от интонацията.

Запознаете с „Путунхуа“, или известен още като „Мандарин“ – официалният модерен китайски език.

РЕГИСТРАЦИЯ

Нашите ученици за нас

  • Срещнах трудности, но като цяло съм доволна. Добре се обяснява от учителя.

    ekaramihaleva
Още мнения