Групи по немски от 8 юли

Започнете вашето езиково пътешествие с увереност!

В седмицата от 8 юли започват отначало всички нива в курса по немски език в Кабината. Независимо дали сте абсолютни начинаещи или желаете да освежите знанията си, както и да комуникирате с опитни учители, част от тях с дългогодишен опит в онлайн преподаването във виртуалните класни стаи на Кабината. Периодът е подходящ за включване за ученици, които желаят да учат немски език от ниво ‘Напълно начинаещи’ (А1-1). Уроците в ниво А1-1 започват с азбуката, числата и други основни понятия.

Защо да започнете нивото отначало?

 • Здрава основа: В Кабината вярваме, че изграждането на здрава основа е от ключово значение за успеха в изучаването на език. Започвайки от ниво А1-1, ще усвоите основите на граматиката, речника и произношението, което ще ви осигури увереност за по-нататъшното ви езиково развитие.
 • Постепенно надграждане: Учебната програма в Кабината е структурирана така, че да ви води постепенно през езиковите нива. Всеки урок надгражда знанията от предишния, което ви позволява да усвоявате езика по плавен и ефикасен начин.
 • Подкрепа от опитни преподаватели: Уроците в нашия курс по немски език се водят от Snezhana, Veselina и Jana – дългогодишни и опитни учители, които ще ви мотивират и подкрепят по пътя ви към езиковото усъвършенстване. Вижте всички учители по немски език >>

Уроци по с преподаватели на живо?

Достъп до всички нива с един абонамент

  • По-задълбочено потапяне в езика: По-продължителните занятия ви дават възможност да се потопите по-задълбочено в езиковата среда и да усвоите по-голямо количество материал.
  • По-ефективно практикуване: достъпа до повече от едно ниво ви осигурява повече време за практикуване на езика чрез упражнения, разговори и дискусии.
  • По-добро усвояване на материала: По-продължителните уроци ви позволяват да усвоите материала по-задълбочено и да затвърдите знанията си.
  • Уроци по граматика: Задълбочете знанията си по граматика в допълнителни онлайн уроци, които ще ви помогнат да усвоите езика по-ефективно.
  • 4-седмични цикли: Учебната програма е разделена на 4-седмични цикли, което ви позволява да планирате своето обучение по-лесно.
  • Гъвкавост: Можете да посещавате уроците на живо или онлайн, в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте – отворете врати към света с Кабината!

Запишете се за курс по немски език още днес!

Четете още от Кабината:

https://www.kabinata.com/category/blog/

https://www.facebook.com/kabinata.bg

https://www.facebook.com/online.kursove

Не пропускайте възможността да усъвършенствате своите езикови умения и да разширите хоризонтите си!

 

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?