Испански език – начало на всички нива от 24.06

Започнете вашето испанско езиково пътешествие с увереност!

В седмицата от 24.06 започват отначало всички нива в курса по испански език в онлайн езиковите курсове на Кабината. Независимо дали сте напълно начинаещи или желаете да освежите знанията си, в нашата платформа вие можете да комуникирате с опитни учители и да изучавате лесно и ефективно езика. Периодът е подходящ и за включване за ученици, които желаят да учат испански език от ниво ‘Напълно начинаещи’ (А1-1). Уроците в ниво А1-1 започват с азбуката, числата и други основни понятия. Разполагаме и с испански учител – Даниел Фернандес

График на уроците и напредък

Нивата при нас са разделени на две части, например А1 е разделено на А1-1 и А1-2. Ако следвате часовете с преподавател, всяка част се преминава за 28 дни, но Вие може да учите по-бързо с материалите за самоподготовка и записите на уроци и съответно за по-кратък период да преминете през дадено ниво. Също, ако не се чувствате подготвени да преминете в следващото ниво, може да повторите текущото. Зависи от Вас. Можете да посещавате и повече от едно ниво едновременно.

Учители

Екип от опитни преподаватели: Уроците в курса се водят от Albena – дългогодишeн и опитeн учител по испански език, които ще ви мотивира и подкрепя по пътя ви към езиковото усъвършенстване. Веднъж седмично са предвидени и уроци с испаноговорящ учител – Даниел Фернандес.

Определяне на нивото

В онлайн езиковите курсове на Кабината, учениците имат достъп до всички нива с един абонамент!

В платформата има тест за определяне на нивото. Можете да определите Вашето ниво и след консултация с преподавател. Друг вариант е да разгледате учебните материали и да се ориентирате за кое ниво сте или просто да посетите урок на живо за дадено ниво и да видите дали е подходящо за Вас. Ако не е, може да смените с друго ниво само с един клик.

Какво ви предлага курсът по испански език в Кабината?

  • Достъп до всички нива и учители: С един абонамент получавате достъп до всички нива на курса.
  • Редовни граматически онлайн уроци: Задълбочете знанията си по граматика в допълнителни онлайн уроци, които ще ви помогнат да усвоите езика по-ефективно.
  • 4-седмични цикли: Учебната програма е разделена на 4-седмични цикли, което ви позволява да планирате своето обучение по-лесно.
  • Гъвкавост: Можете да посещавате уроците на живо или онлайн, в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте – отворете врати към света с Кабината!

Запишете се за курс по испански език още днес!

Четете още от Кабината:

https://www.kabinata.com/category/blog/

https://www.facebook.com/kabinata.bg

https://www.facebook.com/online.kursove

Не пропускайте възможността да усъвършенствате своите езикови умения и да разширите хоризонтите си!

 

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?