Кабината Портфейл – Допълнителни уроци с избран от вас учител

Уважаеми клиенти,

Вашият Портфейл в Кабината е инструмент, с който можете да запазвате допълнителни уроци с избрани от вас учители.

Наричаме тези уроци ‘Запазени уроци‘, което е по-точен термин от ‘частни уроци’, понеже запазените уроци не винаги са индивидуални (във всеки запазен урок може да се добавят допълнителни участници и така урокът става споделен).

Нашите учители обявяват часове, в които имат възможност да провеждат допълнителни уроци. Отделно, ученикът също може да предложи  урок в избран от него час, който учителя да приеме.

Чрез ‘Дискусии‘ могат да се обменят съобщения директно с учителите и така да се уговарят всички подробности около уроците.

Запазване на час

На страницата на всеки учител се виждат обявените уроци и часове. Показани са като кутийки от по 30 мин, където се избира начален и краен час. За да запазите един час от 60 мин. трябва да кликнете на 3 последователни кутийки. Един астрономически час е минималното време което може да запазите. Ако желаете да запазите, например, 2 часа (120 мин.) трябва да кликнете на 6 последователни кутийки.

Изображение 1: Учителят е обявил дни и часове, кликвате в кутийките, за да запазите уроци.

След като изберете часовете, които да запазите, кликнете на ‘Запази’ и часът ще бъде запазен и видим в страницата ‘Запазени‘.

Изображение 2: Запазвате избраните уроци с бутона ‘Запази’

Вашият портфейл ще бъде таксуван веднага след запазването. Учителят ще получи мейл с информация за запазения урок и ще ви очаква в класната стая малко преди началото на урока.

Предложете час

Имате възможност и вие да предложите час по ваша преценка или след уговорка с учителя. Когато предлагате час, вие избирате датата и часа на урока, учителят го приема или отказва, а ученика получава мейл известие. В случай, че учителя приеме урока, той става директно запазен и видим в страницата ‘Запазени‘.  Статусът на всички предложени от вас уроци, можете да видите в страницата ‘Предложени‘.

Изображение 3: Избирате удобни за вас време и час и предлагате урок.
Изображение 4: Часът е предложен. Учителят може да го приеме или откаже.

Изображение 5: Статусът на предложените уроци е видим в страница ‘Предложени‘. Вашият Портфейл ще бъде таксуван само в случай, че учителят приеме предложения урок.

+Споделете урока (Добавяне на допълнителни ученици)

Във всеки запазен урок можете да добавите допълнителни участници. Това може да стане по два начина – от списък със съученици и с персонален ключ. При запазване на урока, кликнете на падащо меню и ще видите списък с вашите съученици – изберете тези, които желаете да включите и след запазване, те ще получат email и ще видят урока в програмата си. Ако не виждате сред списъка със съучениците тези, които искате да включите в урока, пишете им да ви изпратят техния персонален ключ.

Всеки ученик има уникален персонален ключ в профила си. За да добавите ученик, трябва да имате неговия ключ и да го поставите в полето ‘Добави ученик‘.

Изображение 6: Поставете в полето личния ключ на ученика, който искате да добавите в урока.

Добавените ученици ще получат мейл и запазения от вас урок ще бъде видим за тях в страницата ‘Запазени‘.

Изображение 7: Ученикът е добавен

При добавяне на допълнителни ученици, се таксува само портфейла на ученика, който запазва урока. Цената за урока се заплаща само от запазващия ученик, а добавените ученици участват безплатно.

Използвайте съобщенията в ‘Дискусии‘, за да изпратите вашия персонален код на приятел или съученик и да учите заедно в Запазени уроци.

Нашите учители ви очакват.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?