Онлайн курс по уеб програмиране в Кабината.
Мнения от потребители.

Много добро. Радвам се, че работещите могат да повишават квалификацията си в удобно за тях време.
Стефка

Добре организирано
Надя

Хареса ми, че курса се водеше изцяло онлайн и това спестява време, което е така ценно за работещите хора. Преподаването на материала беше на ниво
Михаил

Аз съм доволна от курса по Уеб програмиране към „Кабината“. Имахме малко обща теория /около месец/, изучихме най-новите версии на CSS и HTML. Продължаваме с JavaScript и сега ще видя какво още предстои. Май PHP, MySQL. Имаме домашни работи с практическа насоченост на всеки 2 седмици. Всичко си зависи и от самостоятелната подготовка. Преподавателят е много добър.
Humanity

Лекторите поднесоха материала по достъпен начин. Бяха на разположение и помагаха във форума. Хареса ми това, че лекции бяха добре форматирани и подредени.
Мартин

Чудесно предаден материал, с отлични преподаватели и придобиване на ценни знания за развитие в бъдещи планове.
Ивелина

Много добро. Ако човек спре да се развива започва да изостава, затова допълнително обучение винаги е нужно
Ивайло

Много съм доволна, защото научих много нови неща. Много съм доволна от преподавателя и се радвам че обучението ми протече дистанционно.
Елена

Много добро. Преподавателите са много добри професионалисти и преподават материала достъпно и много добре.
Даниела

Много добре подбран материал , достатъчно внимание беше отделено от преподавателите на отделните части, преподавателите бяха на високо професионално ниво.
Борислав

Този курс беше много добър. Преподавателите свършиха работата си много добре. От тук нататък всичко зависи само от самите нас. За да стана уеб програмист трябва още мноооооооооооого самоподготовка.
Валентина

Преподавателите бяха на ниво.
Галена

Отношението на лекторите беше перфектно
Александра

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?