Alina Dimitrova

Alina Dimitrova

Преподавател по Италиански език

Здравейте! Аз съм Алина и преподавам италиански за начинаещи. Моите курсове са подходящи са за всяка възраст и професия. Базирани са на италианска система за обучение и са съобразени с европейската езикова рамка. Развиват комуникационните умения, като ви правят активен участник още от самото начало, в резултат на което след кратко време ще успявате да се изразявате на италиански в различни ситуации като запознанство с нови хора, обсъждане на работа или заниманията в свободното време, споделяне на впечатления от миналото и бъдещи планове. Уроците са структурирани за лесно и плавно напредване в езика, редувайки малки по обем и ясно поднесени граматични модули с различни интерактивни лексикални модули и упражнения. Опитайте и се насладете на италианския език!

Мнения от виртуалната класна стая

Здравейте,Бих искала да напиша поема за тази жена, ако мога, но не съм поетеса:):) Алина е чудо на чудесата и аз най-искрено ви благодаря за нея. Не я познавам от преди, започнах курса в памет на брат ми, който почина преди 3 години, след като живя почти 20 години в Италия. Тя сякаш ми помагам да го преоткривам и научих толкова много! Часовете и са забавни, увлекателни и спокойни. Най-добре похарчените ми пари, а сега ще трябва да събирам и за А2, тъй като не ми се разделя с тази жена и с групата. Ако някъде се нуждаете от препоръка за вашите курсове и
по-специално за Алина, ще се радвам да дам навсякъде и по много. Ще ми се само да я бях открила по-рано и да ми преподаваше по математика, немски, физика и химия, така със сигурност щях да науча поне нещо. Благодаря ви още веднъж!

nadin4i Ниво: A1-2, 31.03.2017

Чудесен преподавател! Възхитена съм от търпението и професионализма й! Благодаря!

d3ssi Ниво: B1-1, 04.11.2016

Алина е страхотен професионалист! Успява да поднесе материала с лекота и разбираемо, дори за нищо незнаещия като мен. Благодарение на нея дори бях част от днешния урок, макар да не знаех и сричка по италиански преди това. Комплименти за чудесния избор на преподавател, Кабината-тим! =)

sophia Ниво: A1-1, 25.02.2016

Виж още за курса по Италиански език

Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.

Предстоящи уроци с Alina Dimitrova

Утре 19:00 – 21:00
Italiano

С1 | Unità 29. Roma antica

27.06.2019  19:00 – 21:00
Italiano

А1 | Unità 1. Un nuovo lavoro I

29.06.2019  14:00 – 16:00
Italiano

А2 | Unità 8 – Fare la spesa II

29.06.2019  16:00 – 18:00
Italiano

А1 | Unità 1. Un nuovo lavoro II