Диана Лофреда

Диана Лофреда

Преподавател по Курс по Италиански език

Италия пленява със своята красота, изкуства, култура, богатство от храни и така красивата мелодика на езика!

Едва ли има човек, който се е докоснал до тази слънчева страна, до нейната древната култура, необятния свят на гениалните й художници, композитори, певци, писатели, водещи в света дизайнери и да не е пожелал да се върне там, но този път като разбира и говори нейния благозвучен език.

Защото истинското докосване до една страна започва с познанието на нейния език. Това е пътят към живото общуване с хората.

Италианският език е културно наследство. Римляните са говорили на латински, от който произлизат романските езици. След изучаването му, лесно се разбират и другите езици.

Той отваря пред нас един свят на неизчерпаеми културни шедьоври. Според ЮНЕСКО в Италия има най- много културни забележителности в световен мащаб!

За вас ще се отворят възможности да опознаете в оригинал музика, дизайн, опера, архитектура, гастрономия, кино.

Италианският език е по- лесен за учене от повечето европейски езици, тъй като е фонетичен език с голям брой думи, които се пишат така, както се чуват и се произнасят по същия начин.

Той намира ползотворно приложение в сферата на изкуствата, туризма или бизнес средите.

Каквато и да е вашата причина да учите италиански, владеенето му ще ви достави безкрайно обогатяване- личностно и културно.

Мнения от виртуалната класна стая

Виж още за курса по Курс по Италиански език

Публикуваните мнения са на клиенти на Кабината БГ ООД и са изпратени чрез анкетата 'Вашето мнение за този урок!' във виртуалната класна стая на Kabinata.com. Анкетата дава възможност на курсистите да изпращат мнението си по време на урока или след него.