Кабината / Учители / Наука / Български език и литература / Ученици 9 - 12 клас

Изберете учител за частни уроци по Български език и литература

Степен: Ученици 9 - 12 клас

Обучение по български език и литература за ученици 9 - 12 клас

Да, винаги изглежда много лесно, почти като приказка, която може би ще се наложи да преразкажеш, но със свой сюжет. И сега, идва моментът, в който госпожата задълбочава в темата, която смяташе, че е прекалено фасулска, за да има нужда от слуховото ти присъствие в часа и вече разбираш, че си изпуснал цялата преподадена материя…

Е, не е толкова фатално, ще наваксаш следващия час. Да, но тогава ще се преподаде съвсем друг урок, който коренно се различава от този, който ти беше преподаден днес. И така, малко по малко уроците си минават, ти изпускаш основата, а след това се чудиш каква беше причината да изкараш ниска оценка на изпита. Сам знаеш, че това е недопустимо, особено, когато се отнася до майчиния ти език.

Ние имаме решението на този проблем. Преподавателите ни ще те обучат, в такава детайлност, че ще усвоиш знания повече от всеки твой съученик и ще гледаш с насмешка на въпросите, които са създавали, такива огромни дилеми в мислите ти преди това.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?