Александра

Александра

Цена: 36 лв/60 мин
Проведени уроци: 1       Мнения: 0
Запазете час

Представяне

Обичам, когато ми се отдава възможност да помогна на някого, относно неговото успешно развитие. Знам какво е чувството, когато отиваш на училище с презумпцията, че от този момент нататък, ще полагаш неимоверни усилия, спрямо личностното си развитие и успех на по-следващ етап, а около теб да се позиционират няколко души, които "да вдигат цялата класна стая във въздуха" със смях, шум и закачки, като разконцентрират вниманието на тези, които са там, за да творят своето бъдеще, чрез нови знания и умения. На този етап, опитът ми се свежда до - над една година, в обучаване на ученици по предметите - Български език и Литература и История и Цивилизация. С радост продължавам развитието си в областта, придружено с много ентусиазъм и чудесно приятелско отношение спрямо обучаващите се. В преподаването прилагам главно - високо ниво на подготовка, активиране на мисълта, развиване на умения у учениците да получават знания, развиване на познавателни способности, чрез разнообразни видове дейности, допълване, разширяване и затвърждаване на знанията, обяснение и практика върху всяка част от урока.

Цитат

Имам един много любим цитат, който гласи: - "По-голям съм от проблемите си." Ако имате затруднения в сферата на Български език и Литература и/или История и цивилизация - аз съм винаги насреща.

Мнения за Александра:

 

Все още няма мнения.

Кабината предлага два вида обучение:

 
  Курсове Частни уроци
Обучение В група Индивидуално
Достъп Всички часове, нива и учители Избран от вас учител в удобно време
Програма Предварително създадена Уговаря се с избрания учител
Заплащане Месечен абонамент На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички курсове >> Вижте всички учители >>
  Курсове
Обучение В група
Достъп Всички часове, нива и учители
Програма Предварително създадена
Заплащане Месечен абонамент
  Вижте всички курсове >>
  Частни уроци
Обучение Индивидуално
Достъп Избран от вас учител в удобно време
Програма Уговаря се с избрания учител
Заплащане На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички учители >>

* Запазвате уроци с вашия Портфейл. Портфейлът е виртуална сметка, която можете да зареждате. С нея създавате и запазвате уроци. При запазване, учителят ще получи мейл и ще ви очаква в класната стая. Може да пишете на учителя преди или след запазване на урока.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?