г-жа Миленова

г-жа Миленова

Цена: 36 лв/60 мин
Нов учител       Мнения: 0
Запазете час

Представяне

Литературата е моята страст. Още от дете книгите, разказите, стиховете се превърнаха в нещо, което обичам. По-късно с помощта на една прекрасна моя частна учителка по БЕЛ, все по-добре се справях с писането на есета, анализи, интерпретативни съчинения и др.. Както тя успя с мен, така и аз желая да запаля тази страст и любов към литературата и българският език към учениците си. Без значение на каква възраст са те. Завърших бакалавърска степен в УНИБИТ - Печатни комуникации, а в момента уча магистър в НБУ. Преподаването се превърна в друга моя страст от известно време. Радостта е огромна, когато учениците ми научават наистина важните неща от всеки урок. Усмивката е на лицето ми, когато видя, че те се справят с поставени от мен задачи. Доволна съм, когато заедно постигаме нужните добри резултати. Да помагам на учениците си да градят знания и да се развиват напред е нещо, което смятам за свое признание.

Цитат

"Не забравяйте : писането е творчески процес. Това означава, че колкото и да се придържаме към общоприетите мнения и изисквания, все пак ние изразяваме нашето виждане, отправяме нашето послание, интерпретираме нещата през своя личен поглед и опит. Затова не се тревожете, че не всичко е идеално – така, както го пише в учебниците по литература – в анализите след произведенията. Не се тревожете също, че не можете да се изразите на толкова висок стил, както е там. Там нещата са писани от хора с много по-богат и дълъг опит. Но все пак се старайте да се изразите художествено – с подходящи за естетическата сфера на общуване думи и изрази.Не се отказвайте, когато е трудно. Ще дойде момент, в който ще се справяте все по-добре и ще се гордеете със себе си."

Мнения за г-жа Миленова:

 

Все още няма мнения.

Кабината предлага два вида обучение:

 
  Курсове Частни уроци
Обучение В група Индивидуално
Достъп Всички часове, нива и учители Избран от вас учител в удобно време
Програма Предварително създадена Уговаря се с избрания учител
Заплащане Месечен абонамент На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички курсове >> Вижте всички учители >>
  Курсове
Обучение В група
Достъп Всички часове, нива и учители
Програма Предварително създадена
Заплащане Месечен абонамент
  Вижте всички курсове >>
  Частни уроци
Обучение Индивидуално
Достъп Избран от вас учител в удобно време
Програма Уговаря се с избрания учител
Заплащане На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички учители >>

* Запазвате уроци с вашия Портфейл. Портфейлът е виртуална сметка, която можете да зареждате. С нея създавате и запазвате уроци. При запазване, учителят ще получи мейл и ще ви очаква в класната стая. Може да пишете на учителя преди или след запазване на урока.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?