платформа Kabinata 5.0

Какво представляват онлайн курсовете на Kabinata.com?

Kabinata.com е система за онлайн обучение с истински (живи) квалифицирани преподаватели и огромна база данни и архив от уроци и материали за езиково обучение (текст, картинки, звук и видео), систематизирани във вид за обучение.

Каква е разликата между онлайн и стандартен езиков курс?

Стандартният езиков курс е преминаването най-често на един учебник в рамките на определен период от време (месец, ден от седмицата, час).

В Kabinata.com имате възможността да посетите много повече часове с преподаватели (40 учебни часа на ден, включително в събота и в неделя), като имате свободата да избирате в рамките на един курс дали да посетите едни и същи часове няколко пъти (при нужда), или да вземете 2, 3 дори 4 нива наведнъж.

Предимства на онлайн езиковото обучение

Време
Курсистите в Kabinata.com имат свободата сами да определят времето и продължителността на своята работа със системата. Контролът е във Ваши ръце!

Място
Може да се обучавате директно от дома или офиса, без губене на излишно време в транспорт и придвижване!

Обхват
Съдържанието на онлайн курсовете надминава неколкократно всеки един учебник, аудио записите (текстове, диалози, думи и диктовки) възлизат на повече от 100 часа слушане, а в системата има заложени над 1000 теста за самоподготовка!

Скорост
Започни, когато пожелаеш - ние няма да ви поставяме срокове и начални дати. Онлайн системата за обучение на “Кабината” позволява на курсистите си да определят собственото си темпо на обучение. Периодично на няколко седмици различните нива започват отначало!

Ефективност
Доказано ефективна система за обучение - няколко хиляди курсисти и фирми вече се довериха на нашия метод на обучение.

Самоподготовка и обучение с онлайн преподавателите

Обучението в Kabinata.com се базира на два основни компонента – самоподготовка и часове с преподаватели, в които се взимат предвидените уроци. Те обхващат всички нива – от напълно начинаещи до напреднали.

Освен тези уроци, потребителите имат възможност да се обучават и в специализирани курсове с квалифицирани преподаватели в съответната област - бизнес и разговорни часове, където се практикува единствено разговор.

Самоподготовката е важна част от процеса на обучение в Kabinata.com. Като курсист Вие ще имате достъп до нашите мултимедйни материали (текстове, диалози, думи и диктовки), с които да се упражнявате сами. Всички уроци, които се преподават във виртуалните класни стаи, са озвучени и могат да се преминават и самостоятелно.

Виртуалните класни стаи и обучението в тях

Часовете с онлайн преподавателя се повеждат в среда, даваща възможност за гласова комуникация между преподавателя и потребителите и между самите потребители. На практика преподавателят преподава онлайн – разговорите, изпитите и дискусиите се провеждат по класически метод, но без визуален контакт – изцяло онлайн. Той може да дава думата на обучаващите се, както и да я отнема само с натискане на един бутон. Програмата за разговори дава възможност за конферентни разговори между всички обучаващи се, дори и в отсъствието на преподавателя.

Свобода на действие

Потребителят има пълен контрол върху своя напредък. Разписанието на преподавателите е направено така, че потребителят може да следва определеният в индивидуалния му план курс на напредък, дори ако се движи по-бързо или по-бавно – той има възможността да се включи в нов поток и така да не изпуска материал, или да минава по-бързо през по-лесните за него неща.

Системата на часовете с онлайн преподавателите е отворена и това дава на потребителя уникалната за онлайн обучението възможност при желание да посещава и останалите часове с онлайн преподаватели (например такива за учащи, които са много по-напреднали от него, или часове в по-ниски нива). На практика потребителят може да посети всички часове с онлайн преподаватели, които се провеждат в рамките на един ден.

Технически изисквания

Курсът е изцяло онлайн и за работа с него е необходим само браузър (Google, Mozilla FireFox и др.), какъвто има всеки компютър и интернет връзка. За да говорите във виртуалната класна стая, са ви необходими само слушалки и микрофон.

Кога и от къде може да ползвам системата?

Можете да се обучавате в Kabinata.com от всяка точка на света, в която има Интернет. Няма ограничение за държава, населено място или часова зона - Kabinata.com работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да учите от дома или офиса, без да губите време в придвижване.

Нашите ученици за нас

 • Това е последният ми урок в „Кабината“! Искам да благодаря на всички преподаватели и най-вече на Teacher Koce!
  Винаги ми е било интересно и съм очаквала с нетърпение неговите часове! Той умее: да обяснява търпеливо, точно и простичко; да подбира интересни теми за разговор и да те окуражава да говориш; да те провокира да мислиш!
  Мисля, че е от тази порода хора, за които преподаването е призвание – дават всичко от себе си!
  Бъдете здрав, Teacher Koce!

  p_mitkova
 • За първи път срещам толкова всеотдаен преподавател. Шелийн е изключително мила, добре преподава и е удоволствие да бъда в нейните часове.

  slavi_ds
Още мнения

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?