Италиански език

Курс по италиански език

Онлайн курсове по италиански език с абонаменти, включващи уроци за всички нива

Курс по италиански
Проведени уроци
1
Учебни материали
1
Домашни задачи
1
Проведени уроци
Учебни материали
Учители

Предстоящи уроци по италиански език

Програмата на курсовете по италиански език включва редовни уроци за всички нива, разговорни уроци, практически уроци и уроци създадени от учениците с избрани от тях учители. Организираме групи за напълно начинаещи при желание на учениците.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Как протича онлайн курса?

Курсовете по италиански език в Кабината включват редовна програма с уроци на живо, история със записи на изминали уроци и нива, учебни материали и задачи за домашни. Уроците се провеждат онлайн всеки ден – през деня, вечер и през уикенда.

Виртуална класна стая

Уроците в курсовете се провеждат на живо във виртуалната стая на Кабината. Виртуалната стая е онлайн приложение за комуникация, което се инсталира еднократно на компютър и телефон и след това стартира автоматично всеки път, когато ученика влезе в урок. В класната стая учителите преподават уроците и отговарят на въпроси на учениците. За разговори в стаята необходими слушалки с микрофон. 

Виртуалната класна стая може да се използва от настолен компютър, телефон или таблет. Практиката показва, че най-ефективно и удобно е посещението на уроците през настолен компютър/лаптоп (PC). Необходима е стандартна интернет връзка. Препоръчваме учениците да използват стандартни слушалки с микрофон. 

По правило уроците се провеждат само с аудио връзка. Някои учители използват видео връзка и позволяват и видео връзка между учениците.

Класната стая се състои от 3 раздела – списък на участниците, чат и бяла дъска (whiteboard). В списъка на участниците са имената на учителя и учениците. Учениците говорят с натискане на бутон. До името на всеки участник има индикация, която показва дали микрофона му е включен. 

В чат полето е писмената дискусия между учителя и учениците. По време на урока всеки може да пише и коментира учебното съдържание и да отговаря на въпроси. Възможен е и личен чат – за да изпратят лично съобщение, учениците или учителя, кликват върху името на участник и му пишат лично.

Бялата дъска (whiteboard) е най-голямата част от виртуалната класна стая. Там учителя визуализира учебното съдържание, по което се води урока. То може да бъде презентация, текст, изображение или интернет страница. Учителя има възможност и да споделя екрана си, като неговия екран също се появява в бялата дъска. На бялата дъска учителя използва допълнителни визуални инструменти, които правят уроците по-интерактивни – подчертаване, оцветяване, удебеляване и вмъкване на текст и изображения.

Не винаги учениците желаят да говорят по време на уроците. Ако ученика желае само да слуша, натиска бутон ‘away’, който уведомява учителя и останалите ученици, че ученика не е активен участник. Учителя взема предвид това и не включва този ученик в разговорите и задачите по време на урока.

Името, с което ученика е регистриран в платформата става неговото име в класната стая. С това име към него се обръщат учителите и останалите ученици по време на уроците. Името в класната стая може да се променя в профила на ученика и да е различно от името на ученика. 

Неограничени уроци

Абонаментът включва всички нива в курсовете по италиански език. Няма ограничения в броя на уроци, които могат да се посетят, както и в кои нива да бъдат те. Все пак препоръчваме учениците да не посещават нива, които са твърде високи или ниски за тях.

Нива и напредък

Учениците имат достъп до всички нива и учители. Те могат да следват едно или две нива или просто да посещават избрани от тях уроци за всички нива.

Курсовете включват редовни граматически уроци разпределени в общо 7 нива. Нивата са разделени на две части, например А1 е разделено на А1-1 и А1-2. Всяка част се преподава за 4 седмици, което е половин ниво. Едно цяло ниво се преподава за 8 седмици или около 2 месеца.

След края си нивото започва от начало и учениците имат възможност да се прехвърлят в следващо ниво или да повторят текущото.

Курсовете са подходящи и за интензивно обучение – неограничения достъп и възможността за създаване на допълнителни уроци дава на учениците възможност да посещават по повече от един урок на ден.

Програмата и структурата на обучението се движат по предварително определени учебни пътеки, които включват:

Следвайте нива и посещавайте уроците в програмата за тях. Учете и със записите на уроци, учебните материали и задачите за писане, на които ще получавате рецензии и насоки от учители. Можете да променяте вашето ниво по всяко време – ако ви е лесно, следвайте по-високо, и обратно. Тъй като нивата са разделени на по-малки части, се препоръчва учениците да посещават повече от едно ниво.

Всички нива отговарят на Европейската езикова рамка.

Определяне на нивото

В платформата има тест за определяне на нивото, който се прави след записване. Нивото може да се определи и след консултация с учител. Друг вариант е учениците да разгледат учебните материали и да се ориентират за кое ниво са или просто да посетят урок на живо за дадено ниво и да преценят дали е подходящо за тях. Ако не е, нивото може да се смени с друго ниво само с един клик.

Важно: резултата от теста за определяне на нивото се използва само като ориентировъчна отправна точка за вашето ниво. За по-точно определяне на нивото препоръчваме да посетите 2-3 нива, и да се свържете с учител по време или след урок. Нивото се определя най-точно от учител.

Курсове по италиански за начинаещи

Нивата за начинаещи са А1-1, А1-2 и А2-1, като първото е за напълно начинаещи. Напълно начинаещите започват от основни неща като азбука, числя, цветове, дните от седмицата и т.н. Ако в програмата няма скорошен урок за напълно начинаещи, всеки ученик може да създаде такъв с избран от него учител или да учи с учебните материали или записи на уроци.

Следим напредъка и активността на всеки ученик. По време на обучението си ученика получава оценки от учителите за всеки посетен урок и за всяка изпратена и рецензирана домашна работа. Записват се и оценките от решените от ученика тестове в учебните материали.

Сертификат се издава на база на активността на ученика в уроците (посетени уроци с активно участие) и учебните материали. Най-важния критерий е посещението на уроци с учители.

Издаването на сертификата не се заплаща. Ако ученика желае да получи сертификата на хартия, доставката с куриер е за негова сметка. Изпращаме сертификати на хартия само до адреси в България.

Задачи за домашна работа

Всяка седмица в профила на ученика се публикуват по две задачи за домашна работа. Задачите обикновено са кратки текстове, които учениците трябва да напишат на италиански език по зададена тема или дума, съобразени с тяхното ниво. Всеки текст ще получава оценка, кратка рецензия и насоки от платформата на Кабината.

Писането е важна част от изучаването на италианския език. Тренирайте вашите умения за писмено изразяване – изберете вашето приблизително ниво и ще получите задача за писане. Пишете бързо и без речник, за да могат нашите учители да преценят вашите реални умения и познания. Изпратените от вас текстове ще бъдат рецензирани от нашите учители. Ще получите обратна връзка за вашите грешки, оценка по десетобалната система и допълнителни насоки. Можете да изпращате до 5 текста на седмица.

Към домашните има възможност за създаване на дискусия и консултации с учителя, проверил вашата работа.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Програма на уроците

Всички онлайн уроци в курсовете по италиански език се водят от учители на живо в реално време. За да говорите с учителите и учениците са ви необходими слушалки с микрофон. Може да участвате и само като слушател. Всеки изминал урок остава на запис и може да се гледа по всяко време и неограничен брой пъти.

Всички уроци в програмата на курса по италиански език са по 60 или 90 минути. 

Стараем се да поддържаме оптимални малки групи от по няколко ученика. Когато в някой курс или ниво има повече ученици, добавяме допълнителни уроци и учители. Можете да видите броя на участниците във всеки изминал урок след регистрация.

Всички онлайн уроци в курсовете по италиански език се водят от учители на живо в реално време. За да говорите с учителите и учениците са ви необходими слушалки с микрофон. Може да участвате и само като слушател. Всеки изминал урок остава на запис и може да се гледа по всяко време и неограничен брой пъти.

Абонаменти и цени

Абонаментът за Кабината предоставя достъп до всички услуги в учебната платформа – уроците на живо, записи на изминали уроци, задачи за домашна работа и учебни материали.

Възможност за отложен старт
Ако желаете отложен старт, можете след записване да определите сами началната дата на вашия абонамент с мейл или обаждане до Кабината.

– 20% намаление до 15 август с промо код ‘1508‘.

Абонамент за курс по италиански

Курс по италиански език

Цени

Абонамент
На месец
Отстъпка
Цена
Подарък кредити
1 месец
389 лв. 311 лв.
-
389 лв. 311 лв.
60
2 месеца
289 лв. 231 лв.
25%
578 лв. 462 лв.
90
3 месеца
259 лв. 207 лв.
33%
778 лв. 622 лв.
120
4 месеца
244 лв. 195 лв.
37%
976 лв. 781 лв.
152
6 месеца*
230 лв. 184 лв.
40%
1380 лв. 1104 лв.
216
12 месеца**
195 лв. 156 лв.
50%
2334 лв. 1867 лв.
360

*Достъп до още един езиков курс по избор
**Достъп до всички езикови курсове в Кабината (общо 6 курса)

Индивидуално обучение

Учители по избор

С индивидуален абонамент вие решавате какви и кои уроци да посещавате. Получавате кредити във ваш виртуален портфейл, с които запазвате индивидуални уроци или посещавате отделни уроци в курсовете. Препоръчва се, ако учите предимно с частни уроци или ще учите неинтензивно в курс.

Индивидуални езикови уроци онлайн

Цени

Абонамент
На месец
Бонус кредити
Цена
Общо кредити
2 месеца
195 лв.
-
390 лв.
390
4 месеца
195 лв.
5%
780 лв.
819
6 месеца
195 лв.
10%
1170 лв.
1287
12 месеца
195 лв.
15%
2340 лв.
2691

Всеки ученик може да удължи абонамента си с 10% намаление преди датата на изтичане.

Изпращаме известие 7 дни преди изтичане на абонамента и второ известие 1 ден преди изтичане. При удължаване периода на новия ще се добави след този на текущия ви абонамент и няма да загубите дни. Абонамента може да се удължи по всяко време.

Учители в курсовете по италиански език

Работим с опитни учители по италиански език, подбрани сред стотици кандидати. Нашите учители са специализирани в онлайн преподаването. 

За да говорите с учител в класната стая са ви необходими слушалки с микрофон. Учителите могат да водят уроци в редовната програма на курсовете (редовни уроци) или уроци, които учениците създават – (уроци в програмата на курсовете или частни уроци). Всеки учител има профил откъдето учениците могат да му пишат през платформата, както и да се запознаят с неговия опит и компетенции.

В графика на всеки курс учениците могат да използват филтър, с който да видят програмата на онлайн уроците на всеки учител за седмици напред и назад.

Учителите на Кабината преминават през прецизен подбор. Работим дългогодишно с най-добрите учители доказали се с преподаването на хиляди онлайн уроци.

Активни учители: 3

Основната комуникация с учителите в платформата на Кабината е виртуалната класна стая – по време на всеки онлайн урок учениците имат жива връзка с преподавателя със слушалки и микрофон. Учениците задават въпроси на учителя, отговарят на въпроси и изпълняват поставените от учителя задачи и упражнения.

Ежеседмичните писмени задачи за домашна работа също са канал за комуникация – учителите пишат рецензии и насоки на всеки изпратен от учениците текст. Към всяка задача има възможност за дискусия с учителя по самата задача или по всякакви други въпроси свързани с обучението и уроците.

От профила на всеки учител, учениците могат да му изпращат съобщения, където да задават въпроси и да получават насоки или да насрочват и уговарят допълнителни уроци.

Учениците могат по време на всеки урок да поискат от учителя да определи нивото им и да им даде насоки кои уроци в програмата да посещават.

Записи и учебни материали

Достъп до всички записи на уроци проведени в платформата (общо 26,445 записа) и всички учебни материали във всички курсове.

Записи на изминали уроци

Всеки приключил онлайн урок остава като запис в платформата. Ако ученика пропусне урок, може да го гледа на запис, заедно със хиляди други записани уроци и видеа. В раздел ‘История’ има качени записи на хиляди изминали уроци и цели нива в Кабината.

Брой записи в курсове по италиански език: 1376

Записите са удобен инструмент за съпътстващо или основно обучение. Те са подредени в същите учебни пътеки и последователност, както уроците в учебната програма на курсовете. На запис можете да преглеждате пропуснати от вас уроци в нивата и с учителите, които следвате. Ако в момента някое от нивата не се води от учителя, с който учите или харесвате, лесно можете да намерите записани цели нива, проведени от конкретния учител. Това е така, понеже учителите в Кабината редуват нивата, които водят и на всеки 4 седмици водят различно ниво.

Записите могат да се филтрират по учител и ниво и обхващат всички уроци проведени в класните стаи на Кабината през последните 2 години и половина. Някои от учениците на Кабината изучават италиански език изцяло със записи на уроци. Записите на уроци могат да се гледат неограничен брой пъти и са постоянно налични в платформата.

Учебни материали в курсове по италиански език

Модули: 28
Аудио: 129
Видео: 25 (над 3 часа)

Отзиви от ученици

Добре  организирана платформа за интерактивно съвременно обучение в която резултатите идват неусетно бързо.

5/5
Petar Ivanov (мнение във Фейсбук)

Чудесен начин за изучаване на чужд език! Платформата позволява на всеки да посещава уроците в удобно време и да учи със собствено темпо. Преподавателите са доказани професионалисти, отдадени на работата си.

5/5
Tanya Noncheva (мнение във Фейсбук)
Платформата е интересна. Има много уроци. Уроците на живо са насочени към говорене и изчистване на грешки, което е чудесно. Човек има възможност да учи със собствено темпо. Доволна съм!
5/5
Liliya Georgieva (мнение в Гугъл Карти)

Обучението в Кабината е лесно и ефективно. Голям набор от учебни материали, упражнения и всичко това в удобно за нас време. Преподавате ли те са мили, предразполагат към по-добро овладяване на учебния материал.

5/5
Diana Uzunova (мнение в Гугъл Карти)

Невидима иконка с текст за да се зареди нужната библиотека.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?