Езикови курсове Кабината

Над 15 г. напредък и традиция. Повече от 60 000 ученици, 100 000+ проведени уроци.

Отзиви от Facebook

Кабината
4.4
На база на 93 отзива
powered by Facebook
Angel Tomov
Angel Tomov
2023-02-07T14:36:41+0000
Посетете езиковите курсове на кабината.
Tanya Noncheva
Tanya Noncheva
2023-01-24T11:41:41+0000
Чудесен начин за изучаване на чужд език! Платформата позволява на всеки да посещава уроците в... удобно време и да учи със собствено темпо. Преподавателите са доказани професионалисти, отдадени на работата си.още...
Theodora Ivanova
Theodora Ivanova
2022-11-17T12:47:33+0000
Great for learning a new language
Веселина Недева
Веселина Недева
2022-10-11T13:27:54+0000
Изключително съм доволна от провеждането на езиковите курсове в www.kabinata.com ! Преди години се... обучавах и за разговорен английски език. Сега участвам в обучение по Немски език!Според мен има няколко основни предимства на обучението в www.kabinata.com:1. Преподавателите са професионалисти и добри педагози. Много е важно още, че занятията се провеждат с преподавател!! 2. Има учебни материали, по които можете да се запознаете с темите и граматиката на всяка лекция от нивата А1, A2, B1, B2.3. Има записи на проведените уроци от всички нива;4. Има както граматика, така и практика за говорните умения;5. За високите нива има и тематични разговори "на живо", в които всеки може да участва.6. Можете да преминавате от едно ниво към друго, а можете и да участвате в часовете на повече от едно ниво.Danke, Lehrerin Snezhana! Преподавателката обяснява много добре граматиката, постоянно пише непознатите думи в ед. и мн. число, глаголите също – във всички форми, дава достатъчно примери за тях. Обяснява контекста, в който се срещат тези думите или глаголите. И така времето минава неусетно и приятно, и много полезно за нас, участниците в курса!Danke Lehrerin Veselina! Преподавателката е много внимателна и търпелива, обяснява спокойно и детайлно. В граматичните упражнения изчаква участниците да завършат задачата самостоятелно и поправя грешките. Това е полезно както за начинаещи, така и за напредналите! Ако учиш сам няма кой да те коригира. Забавно и приятно минава времето и се усвоява много добре на не толкова лесния Немски език.още...
Pamela Dimitrova
Pamela Dimitrova
2022-06-06T06:05:11+0000
Платформата е страхотна, с всички преподаватели се работи много лесно, времето минава неусетно,... разговорите и упражненията са приятни. Имате възможност да говорите на английски, не само с преподаватели, а и със съучениците. От кабината обогатих своята граматика, лексика, отпуснах се да говоря пред хора и съм много доволна. Препоръчвам!още...
Gabriella M. Penkova
Gabriella M. Penkova
2022-03-14T14:06:15+0000
Платформата дава голяма свобода, можеш да гледаш уроците на запис по всяко време и да се включваш... на живо в избраните от теб часове.Онлайн часовете са с малък брой курсисти и преподавателите обръщат персонално внимание на всеки от тях.Допада ми също това, че имаш възможност да гледаш уроците за всички нива. В случай, че не си сигурен са нивото си или искаш да запълниш пропуски в знанията си от по-лесни нева това е изключително полезна и практична опция.още...
Диана Александрова
Диана Александрова
2022-02-02T06:57:24+0000
Страхотна платформа. Имаш възможност да посещаваш различни нива през целия ден, като можеш да се... включваш в няколко. Ако имаш възможност и желание определено можеш много бързо да си припомниш стари знания, както и да научиш много нови неща. Учителите са внимателни, обясняват докато се уверят, че всички са ги разбрали и полагат старание всички, които са по време на часа да взимат участие, а не да комуникират само с един или двама човека.Наистина съм очарована, определно надхвърли очакваничта ми :)Браво на всички, които стоят зад Кабината !Благодаря Ви!още...
Katia Lazarova
Katia Lazarova
2021-03-02T14:31:17+0000
Чудесни преподаватели, интересни уроци на достъпни цени. Ако някой иска да учи език, тук е мястото:)
Petar Ivanov
Petar Ivanov
2021-02-26T16:16:12+0000
Добре организирана платформа за интерактивно съвремено обучение в която резултатите идват неусетно... бързо.още...
Violina Bossart
Violina Bossart
2020-11-14T13:35:40+0000
Препоръчвам всичко от Кабината и най-вече конверсация с Леони. Очарована съм. Тествах и граматика с... Коце от който много съм доволна също.още...
Zhelyazko Zhelyazkov
Zhelyazko Zhelyazkov
2020-07-14T11:05:51+0000
Много се радвам, че открих тази платформа и този начин на обучение!

Вижте всички

Отзиви от нашите ученици за курсовете в Кабината.

Ekaterina
Здравейте,
тъй като днес завърши последният урок от моето обучение в Кабината искам да споделя мнение за целия курс. Преди да избера Кабината за своето езиково обучение нямах представа какво точно е дистанционно обучение и бях много скептично настроена към тази форма. Още първата седмица обаче се изненадах приятно и бях очарована от преподавателите и самата система. Вече не мога да си представя и ден без Вас! Ценя всичко, което е вложено като идея, енергия, време и средства в системата ви. Именно за това съм много щастлива, че полагате още усилия за да подобрите малките недостатъци и да усъвършенствате все повече системата. Браво и за подбора на преподаватели. Изключително съм доволна от profesora Albena и profesora Diana. И двете са изключително експедитивни, точни и внимателни. Благодаря специално на Албена, защото влага цялата си любов, което ме кара всяка вечер да чакам с нетърпение часовете й!
Колкото до Javier и часът, който имахме вчера, с удоволствие ще посещавам часовете му, докато имам достъп в системата.
Благодаря Ви.

Петър
Предпочетох да се запиша в този курс по няколко причини, най-важната от които в началото ми се струваше удобството да го посещавам практически от всяко място с достъп до интернет. По време на курса бях много приятно изненадан от допълнителни възможности като: да взема изпуснат урок чрез направения запис; да присъствувам на уроци от различни нива, без да ме спира неудобството, че мога да преча – (тук трябва да се отбележи, че преподавателите са толерантни – задължително канят за участие, но се съобразяват с желанието на участника); неограничен достъп до огромната база от помощни материали с интерактивен достъп; възможност да се копира всичко; полуанонимното присъствие в класа освобождава психиката; писането на отговори в чата позволява на преподавателя да провери и коригира всички писмени работи в момента. С една дума – този начин за учене на език е най-добрият! Искренно го препоръчах на познатите си. Много съм доволен и от четиримата преподаватели – смяната им на различните нива освежава преподаването. Мисля, че усилията им да ме накарат да проговоря на испански успяха. Намирам за много полезни разговорните уроци, които ме стимулират да използвам взетите до сега над 3 600 думи!! и изрази. Предлагам на Кабината да въведе вариант за участие за 1, 2 или 3 месеца с достъп само до разговорните уроци – очаквам, че ще има желаещи за всички езици.

Maria Kamisheva
Миналата година бях курсистка в Кабината и останах много доволна, защото този курс ми спестява много време и енергия, която използвах за да се обучавам.
Сърдечни благодарности на създателите на Кабината!

Ralitsa Dimitrova
Наистина курсът на Кабината е чудесен! Допада ми това,че независимо на какво ниво си имаш достъп до цялата информация в добре подредения сайт. Преподавателите са изключително отзивчиви! Изкарах един тримесечен курс по английски, а сега ще ми се наложи да запиша и немски. Толкова е удобно това,че курса е онлайн. Поздравления за чудесната идея да създадете този тип езиково обучение !!!

Radina Georgieva
Курсовете в Кабината са много добри. Има много инфорнация за всяко ниво достъпна за всеки,който има желание да научи езика. Преподавателите са на високо ниво, готови винаги да обясняват всичко, което не е ясно на курсистите. Аз изкарах 2 модула по 3 месеца курс по английски и сам много доволна. С удоволствие бих записала още един модул, защото ученето във виртуалната класна стая е много забавно и определено си заслужава.

В. Василев
Уважаеми дами и господа,
Пише ви един ваш редовен потребител. Искам най-напред да изразя своите искрени благодарности към вас /вашия екип/ за предоставената ми възможност да усъвършенствам познанията си по френски език. При това – при една много подходяща комбинация между време и цена на услугата, както и много високо ниво на преподавателя /Деница/. За нас-живеещите в по-малките градове на провинцията, е почти истинско чудо /без преувеличение/ да си намерим учител по съответния език /извън английския/! Затова съм много доволен, че от мой приятел научих за съществуването ви и вече близо половин година съм ваш потребител. Благодарение на вас и на избрания от вас преподавател успях дотук да повиша значително познанията и говорните си умения по френски език, който не бях говорил от 23 години насам.
Едновременно с това желая категорично да заявя своето желание за включване към този курс и продължаване на обучението си при вас до последното ниво на „Панорама“. Благодаря за евентуалното разбиране и подкрепа!
С уважение: В. Василев

Галя, София
„Благодаря ви за предоставената възможност да изучаваме чужди езици /в частност – English/ – особено за хора като мен, които не могат да си позволят да губят малкото свободно време в пътуване до определени местоположения, в които се намират езиковите школи. Изключително много Ви благодаря и за предоставената възможност да бъда обучавана от квалифицирани преподаватели като Цветелина, Анелия, Бен /за съжаление, все още не знам имената на останалите преподаватели, от които също съм много доволна/. През първия ми ден в kabinata.com попаднах в урок на Цветелина и бях силно впечатлена от умението й да преподава и от начина, по който го правеше.
С най-добри пожелания“

Яна Гаврилова, Велико Търново
„Здравейте,бих искала да споделя с Вас впечатленията си по англ. език от Кабината и да дам няколко препоръки:)) Изключително съм доволна от обучението и от преподавателите, в чиито часове съм влизала. В момента приключих ниво Fast start и бих искала да продължа със следващото ниво Elementary. Графикът на часовете съвпада с моето свободно време, което е предимно вечер. Чудесно е, че вечер има повече часове и нива. Събота и неделя също има такива и ми е много удобно. Освен това, бих искала да споделя с Вас моите адмирации и желание да работя в по-напреднали нива с вашата преподавателка Tsvetelina. Тя е изключително добър педагог, изключително приятна е работата с нея, изключително полезни са съветите й, начинът й на работа с „учениците“ в стаята е страхотен и ми се иска, разбира се, ако има възможност да работя с нея в по-горни нива. Това като че ли е всичко за сега. Обещавам следващия път да напиша писмото си на англ. ез.:))
Поздрави.“

Светла, София
“Винаги съм се чувствала неудобно, когато разговарям по телефона с колегите от английския офис на нашата фирма. След 3 месеца в Кабината.com уменията ми да говоря и разбирам езика значително се подобриха. Супер е да се почувстваш по-уверен в себе си!”

Мартин Струмски, Разлог
”Това, което най-много ме впечатли в Кабината.com, е колко проста е системата. Преди това си мислех, че едно онлайн учебно заведение е много сложно. Но след като опитах, системата много ми допадна. Говоря с преподавателя само с едно натискане на мишката. Наистина!”

Асен Христов, Варна
“Фирмата, в която работя, ме записа в Kabinata.com, и отначало бях доста скептичен. Курс по бизнес английски онлайн? Сега съм на друго мнение. Всички онлайн преподаватели са много добри!&rdquo

Евгения, Варна
Здравейте,
С това писмо искам да изразя чудесните си впечатления от системата на обучение.Аз бях в курса по немски език и мога да кажа откровено,че има полза, а удобството да се включваш, когато можеш, е нещо изключително.Записах се много спонтанно и с определена доза скептицизъм,но сега вече препоръчвам метода ви на мои познати.Припомних си доста от знанията, научих нови неща и най-важното е, че преживях много приятни часове на общуване с вашите така добре подготвени преподавателки.Върнах се години назад и се почувствах ученичка, което ми подейства доста ободряващо. Много съжалявам, че 3-те месеца приключиха, и изпитвам липса като от нещо изгубено.
Специална благодарност изказвам към Мария, която въпреки младостта си, която се усеща по гласа, много умело, търпеливо и спокойно обяснява граматиката и има индивидуален подход. Изключително приятна, с характерното немско произношение,което не всеки чужденец може да постигне, тя явно има призвание да работи с хора. Пожелавам й много успехи в личен и професионален план, както и на целия екип на КАБИНАТА – повече популярност, повече курсисти и много здраве, за да се развивате нагоре и да се чувствате удовлетворени от работата си.

Ivelina Lefterova
Здравейте ! Аз посещавах курса и съм много доволна. Преподавателите са изключителни професионалисти.

Кристиян Сотиров
Здравейте на всички участници в групата, ползвал съм три месечния курс по английски език, в „кабината“ има изключително подготвени професионалисти, с радост бих се записал пак, успех на всички в групата…

Stoyan Ayvazov
Честит рoжден ден. Два пъти съм участвал в курсовете на кабината.бг. Доволен съм. Имам намерение пак да участвам. Stoyan Ayvazov

Valentina Georgieva
Поздравявам всички преподаватели в кабината:) Страхотни сте:) Сътворихте чудеса с мен:) Аз съм във възторг от кабината:) Късмет:)

Georgi Kirov
Здравейте аз съм един от първите и потребители.Наистина един добър и ефикасен начин за изучаване на езици,с добри и квалифицирани преподаватели,където и да се намирате.Поздравления на създателите, и на целия екип на кабината.

Kamen Petev
Поздрави на цялата Кабина и на всички нейни ученици ! Аз също бях един от първите участвали в курсовете, и може би най-големия зевзек. Извънредно приятна истинска класна атмосфера, при това без загуба на излишно време. Обаче курсът ми и помогна много и с удоволствие бих се записал отново, този път на английски.

Мнения за учителите, изпратени от виртуалната класна стая >

Резултати от анкета сред курсистите по английски език в Kabinata.com >

Лицензи и награди на Кабината

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?