Курсове и учители в Кабината

Над 17 години напредък и традиция. Повече от 70 000 ученици, 150 000+ проведени уроци.

Отзиви в платформата

Maria Kamisheva
Миналата година бях курсистка в Кабината и останах много доволна, защото този курс ми спестява много време и енергия, която използвах за да се обучавам.
Сърдечни благодарности на създателите на Кабината!

Ralitsa Dimitrova
Наистина курсът на Кабината е чудесен! Допада ми това,че независимо на какво ниво си имаш достъп до цялата информация в добре подредения сайт. Преподавателите са изключително отзивчиви! Изкарах един тримесечен курс по английски, а сега ще ми се наложи да запиша и немски. Толкова е удобно това,че курса е онлайн. Поздравления за чудесната идея да създадете този тип езиково обучение !!!

Radina Georgieva
Курсовете в Кабината са много добри. Има много инфорнация за всяко ниво достъпна за всеки,който има желание да научи езика. Преподавателите са на високо ниво, готови винаги да обясняват всичко, което не е ясно на курсистите. Аз изкарах 2 модула по 3 месеца курс по английски и сам много доволна. С удоволствие бих записала още един модул, защото ученето във виртуалната класна стая е много забавно и определено си заслужава.

Светла, София
“Винаги съм се чувствала неудобно, когато разговарям по телефона с колегите от английския офис на нашата фирма. След 3 месеца в Кабината.com уменията ми да говоря и разбирам езика значително се подобриха. Супер е да се почувстваш по-уверен в себе си!”

Мартин Струмски, Разлог
”Това, което най-много ме впечатли в Кабината.com, е колко проста е системата. Преди това си мислех, че едно онлайн учебно заведение е много сложно. Но след като опитах, системата много ми допадна. Говоря с преподавателя само с едно натискане на мишката. Наистина!”

Асен Христов, Варна
“Фирмата, в която работя, ме записа в Kabinata.com, и отначало бях доста скептичен. Курс по бизнес английски онлайн? Сега съм на друго мнение. Всички онлайн преподаватели са много добри!&rdquo

Ivelina Lefterova
Здравейте ! Аз посещавах курса и съм много доволна. Преподавателите са изключителни професионалисти.

Кристиян Сотиров
Здравейте на всички участници в групата, ползвал съм три месечния курс по английски език, в „кабината“ има изключително подготвени професионалисти, с радост бих се записал пак, успех на всички в групата…

Stoyan Ayvazov
Честит рoжден ден. Два пъти съм участвал в курсовете на кабината.бг. Доволен съм. Имам намерение пак да участвам. Stoyan Ayvazov

Valentina Georgieva
Поздравявам всички преподаватели в кабината:) Страхотни сте:) Сътворихте чудеса с мен:) Аз съм във възторг от кабината:) Късмет:)

Georgi Kirov
Здравейте аз съм един от първите и потребители.Наистина един добър и ефикасен начин за изучаване на езици,с добри и квалифицирани преподаватели,където и да се намирате.Поздравления на създателите, и на целия екип на кабината.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Регистрация Запиши се

Отзиви във Facebook от нашите ученици

Кабината
4.3
На база на 95 отзива
powered by Facebook

Angel Tomov
Angel Tomov

5 months ago
Посетете езиковите курсове на кабината.

Tanya Noncheva
Tanya Noncheva

5 months ago
Чудесен начин за изучаване на чужд език! Платформата позволява на всеки да посещава уроците в удобно време и да учи със собствено темпо. Преподавателите са доказани професионалисти, отдадени на работата си.

Theodora Ivanova
Theodora Ivanova

7 months ago
Great for learning a new language

Веселина Недева
Веселина Недева

9 months ago
Изключително съм доволна от провеждането на езиковите курсове в www.kabinata.com ! Преди години се обучавах и за разговорен английски език. Сега участвам в обучение по Немски език!Според мен има няколко основни предимства на обучението в www.kabinata.com:1. Преподавателите са професионалисти и добри педагози. Много е важно още, че занятията се провеждат с преподавател!! 2. Има учебни материали, по които можете да се запознаете с темите и граматиката на всяка лекция от нивата А1, A2, B1, B2.3. Има записи на проведените уроци от всички нива;4. Има както граматика, така и практика за говорните умения;5. За високите нива има и тематични разговори „на живо“, в които всеки може да участва.6. Можете да преминавате от едно ниво към друго, а можете и да участвате в часовете на повече от едно ниво.Danke, Lehrerin Snezhana! Преподавателката обяснява много добре граматиката, постоянно пише непознатите думи в ед. и мн. число, глаголите също – във всички форми, дава достатъчно примери за тях. Обяснява контекста, в който се срещат тези думите или глаголите. И така времето минава неусетно и приятно, и много полезно за нас, участниците в курса!Danke Lehrerin Veselina! Преподавателката е много внимателна и търпелива, обяснява спокойно и детайлно. В граматичните упражнения изчаква участниците да завършат задачата самостоятелно и поправя грешките. Това е полезно както за начинаещи, така и за напредналите! Ако учиш сам няма кой да те коригира. Забавно и приятно минава времето и се усвоява много добре на не толкова лесния Немски език.още…

Pamela Dimitrova
Pamela Dimitrova

a year ago
Платформата е страхотна, с всички преподаватели се работи много лесно, времето минава неусетно, разговорите и упражненията са приятни. Имате възможност да говорите на английски, не само с преподаватели, а и със съучениците. От кабината обогатих своята граматика, лексика, отпуснах се да говоря пред хора и съм много доволна. Препоръчвам!

Gabriella M. Penkova
Gabriella M. Penkova

a year ago
Платформата дава голяма свобода, можеш да гледаш уроците на запис по всяко време и да се включваш на живо в избраните от теб часове.Онлайн часовете са с малък брой курсисти и преподавателите обръщат персонално внимание на всеки от тях.Допада ми също това, че имаш възможност да гледаш уроците за всички нива. В случай, че не си сигурен са нивото си или искаш да запълниш пропуски в знанията си от по-лесни нева това е изключително полезна и практична опция.още…

Диана Александрова
Диана Александрова

a year ago
Страхотна платформа. Имаш възможност да посещаваш различни нива през целия ден, като можеш да се включваш в няколко. Ако имаш възможност и желание определено можеш много бързо да си припомниш стари знания, както и да научиш много нови неща. Учителите са внимателни, обясняват докато се уверят, че всички са ги разбрали и полагат старание всички, които са по време на часа да взимат участие, а не да комуникират само с един или двама човека.Наистина съм очарована, определно надхвърли очакваничта ми :)Браво на всички, които стоят зад Кабината !Благодаря Ви!още…

Katia Lazarova
Katia Lazarova

2 years ago
Чудесни преподаватели, интересни уроци на достъпни цени. Ако някой иска да учи език, тук е мястото:)

Petar Ivanov
Petar Ivanov

2 years ago
Добре организирана платформа за интерактивно съвремено обучение в която резултатите идват неусетно бързо.

Violina Bossart
Violina Bossart

3 years ago
Препоръчвам всичко от Кабината и най-вече конверсация с Леони. Очарована съм. Тествах и граматика с Коце от който много съм доволна също.

Вижте всички отзиви във Facebook

Отзиви в Google от нашите ученици

Liliya Georgieva
Liliya Georgieva
08:38 06 Sep 22
Платформата е интересна. Има много уроци. Уроците на живо са насочени към говорене и изчистване на грешки, което е чудесно. Човек има възможност да учи със собствено темпо. Доволна съм!
Пресиана Русева
Пресиана Русева
11:45 20 Aug 22
Кабината е невероятно доба платформа за учене на език при това на едно изключително високо ниво . Разполагат с по-добри преподаватели и от някои такива в езикови гимназии. За кратко време успях да повиша нивото си в изучаването на два езика. Впечатлена съм от гъвкавостта при организация на целия процес, включват се и всички аспекти в обучението на езика. Щастлива съм,че открих Кабината и... горещо я препоръчвам на всеки !още...
Diana Uzunova
Diana Uzunova
19:44 12 Jul 22
Обучението в Кабината е лесно и ефективно.Голям набор от учебни материали, упражнения и всичко това в удобно за нас време.Преподавате ли те са мили, предразполагат към по-добро овладяване на учебния материал.
The Clown
The Clown
08:50 21 May 22
Много съм доволна, че открих Кабината. Учителите са чудесни-обясняват много добре и са много търпеливи и учтиви. Материалите са поднесени по разбираем начин. Правим много упражнения в час, което спомага и бързото усвояване. Всички уроци ги има и на запис, така че когато пропусне човек някой, винаги може да навакса. Може да се включваме в зададените часове във всички нива, а в 'учебни материали'... можем и самостоятелно да се подготвяме от А1 до Б2. Присъствала съм досега едва 5дни, но много от нещата, които грешах, ми се изясниха и благодарение на упражненията се затвърдиха. Разбира се, тетрадката и цветните химикали не са излишни. Остава да прилагам наученото и в ежедневието си.Благодаря Ви Снежи и Веселина, че Ви има!още...
Tanq Nikolova
Tanq Nikolova
10:06 15 Apr 22
Кабината надмина очакванията ми. Препоръчвам, защото е много удобно и практично да учиш език там. Разполагаш с всички архиви от изминали уроци и упражнения. Живите уроци са много полезни, защото винаги се излиза от рамката и получаваш допълнителна информация по възникналите въпроси. Можеш да посещаваш всички уроци без ограничение.
Вижте всички отзиви
js_loader

Вижте всички отзиви във Google

Мнения за учителите, изпратени от виртуалната класна стая >

Резултати от анкета сред курсистите по английски език в Kabinata.com >

Лицензи и награди на Кабината

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Регистрация Запиши се

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?