Отзиви в платформата

Maria Kamisheva
Миналата година бях курсистка в Кабината и останах много доволна, защото този курс ми спестява много време и енергия, която използвах за да се обучавам.
Сърдечни благодарности на създателите на Кабината!

Ralitsa Dimitrova
Наистина курсът на Кабината е чудесен! Допада ми това,че независимо на какво ниво си имаш достъп до цялата информация в добре подредения сайт. Преподавателите са изключително отзивчиви! Изкарах един тримесечен курс по английски, а сега ще ми се наложи да запиша и немски. Толкова е удобно това,че курса е онлайн. Поздравления за чудесната идея да създадете този тип езиково обучение !!!

Radina Georgieva
Курсовете в Кабината са много добри. Има много инфорнация за всяко ниво достъпна за всеки,който има желание да научи езика. Преподавателите са на високо ниво, готови винаги да обясняват всичко, което не е ясно на курсистите. Аз изкарах 2 модула по 3 месеца курс по английски и сам много доволна. С удоволствие бих записала още един модул, защото ученето във виртуалната класна стая е много забавно и определено си заслужава.

Светла, София
“Винаги съм се чувствала неудобно, когато разговарям по телефона с колегите от английския офис на нашата фирма. След 3 месеца в Кабината.com уменията ми да говоря и разбирам езика значително се подобриха. Супер е да се почувстваш по-уверен в себе си!”

Мартин Струмски, Разлог
”Това, което най-много ме впечатли в Кабината.com, е колко проста е системата. Преди това си мислех, че едно онлайн учебно заведение е много сложно. Но след като опитах, системата много ми допадна. Говоря с преподавателя само с едно натискане на мишката. Наистина!”

Асен Христов, Варна
“Фирмата, в която работя, ме записа в Kabinata.com, и отначало бях доста скептичен. Курс по бизнес английски онлайн? Сега съм на друго мнение. Всички онлайн преподаватели са много добри!&rdquo

Ivelina Lefterova
Здравейте ! Аз посещавах курса и съм много доволна. Преподавателите са изключителни професионалисти.

Кристиян Сотиров
Здравейте на всички участници в групата, ползвал съм три месечния курс по английски език, в „кабината“ има изключително подготвени професионалисти, с радост бих се записал пак, успех на всички в групата…

Stoyan Ayvazov
Честит рoжден ден. Два пъти съм участвал в курсовете на кабината.бг. Доволен съм. Имам намерение пак да участвам. Stoyan Ayvazov

Valentina Georgieva
Поздравявам всички преподаватели в кабината:) Страхотни сте:) Сътворихте чудеса с мен:) Аз съм във възторг от кабината:) Късмет:)

Georgi Kirov
Здравейте аз съм един от първите и потребители.Наистина един добър и ефикасен начин за изучаване на езици,с добри и квалифицирани преподаватели,където и да се намирате.Поздравления на създателите, и на целия екип на кабината.

Курсове и учители в Кабината

Над 18 години напредък и традиция. Повече от 70 000 ученици, 150 000+ проведени уроци. Мнения от нашите ученици.

Отзиви във Facebook от нашите ученици

Angel Tomov
Посетете езиковите курсове на кабината.
Tanya Noncheva
Чудесен начин за изучаване на чужд език! Платформата позволява на всеки да посещава уроците в удобно време и да учи със собствено темпо. Преподавателите са доказани професионалисти, отдадени на работата си.
Theodora Ivanova
Great for learning a new language
Веселина Недева
Изключително съм доволна от провеждането на езиковите курсове в www.kabinata.com ! Преди години се обучавах и за разговорен английски език. Сега участвам в обучение по Немски език!Според мен има няколко основни предимства на обучението в www.kabinata.com:1. Преподавателите са професионалисти и добри педагози. Много е важно още, че занятията се провеждат с преподавател!! 2. Има учебни материали, по които можете да се запознаете с темите и граматиката на всяка лекция от нивата А1, A2, B1, B2.3. Има записи на проведените уроци от всички нива;4. Има както граматика, така и практика за говорните умения;5. За високите нива има и тематични разговори „на живо“, в които всеки може да участва.6. Можете да преминавате от едно ниво към друго, а можете и да участвате в часовете на повече от едно ниво.Danke, Lehrerin Snezhana! Преподавателката обяснява много добре граматиката, постоянно пише непознатите думи в ед. и мн. число, глаголите също – във всички форми, дава достатъчно примери за тях. Обяснява контекста, в който се срещат тези думите или глаголите. И така времето минава неусетно и приятно, и много полезно за нас, участниците в курса!Danke Lehrerin Veselina! Преподавателката е много внимателна и търпелива, обяснява спокойно и детайлно. В граматичните упражнения изчаква участниците да завършат задачата самостоятелно и поправя грешките. Това е полезно както за начинаещи, така и за напредналите! Ако учиш сам няма кой да те коригира. Забавно и приятно минава времето и се усвоява много добре на не толкова лесния Немски език. ...прочети още
Pamela Dimitrova
Платформата е страхотна, с всички преподаватели се работи много лесно, времето минава неусетно, разговорите и упражненията са приятни. Имате възможност да говорите на английски, не само с преподаватели, а и със съучениците. От кабината обогатих своята граматика, лексика, отпуснах се да говоря пред хора и съм много доволна. Препоръчвам!
Gabriella M. Penkova
Платформата дава голяма свобода, можеш да гледаш уроците на запис по всяко време и да се включваш на живо в избраните от теб часове.Онлайн часовете са с малък брой курсисти и преподавателите обръщат персонално внимание на всеки от тях.Допада ми също това, че имаш възможност да гледаш уроците за всички нива. В случай, че не си сигурен са нивото си или искаш да запълниш пропуски в знанията си от по-лесни нева това е изключително полезна и практична опция. ...прочети още
Диана Александрова
Страхотна платформа. Имаш възможност да посещаваш различни нива през целия ден, като можеш да се включваш в няколко. Ако имаш възможност и желание определено можеш много бързо да си припомниш стари знания, както и да научиш много нови неща. Учителите са внимателни, обясняват докато се уверят, че всички са ги разбрали и полагат старание всички, които са по време на часа да взимат участие, а не да комуникират само с един или двама човека.Наистина съм очарована, определно надхвърли очакваничта ми :)Браво на всички, които стоят зад Кабината !Благодаря Ви! ...прочети още
Katia Lazarova
Чудесни преподаватели, интересни уроци на достъпни цени. Ако някой иска да учи език, тук е мястото:)
Petar Ivanov
Добре организирана платформа за интерактивно съвремено обучение в която резултатите идват неусетно бързо.
Violina Bossart
Препоръчвам всичко от Кабината и най-вече конверсация с Леони. Очарована съм. Тествах и граматика с Коце от който много съм доволна също.
Zhelyazko Zhelyazkov
Много се радвам, че открих тази платформа и този начин на обучение!
Krasimir Daskalov
Кабината предлага отличен метод за усвояване на чужд език за всеки, който иска да се занимава редовно с това.
Роза Атанасова
Отлични преподаватели, с прости думи обясняват сложна граматика.
Ivo Hristov
Английски с британски учители! Най-добрата онлайн езикова школа в България!
Tsvetana Donova
Учителките по френски език Деница и Теменужка са уникални. Страхотни забавни и интересни уроци, толкова добре обясняват материала, че благодарение на тях за две седмици се разчупих и започнах да говоря на френски. Много съм щастлива, че попаднах на тях.
Martin Paskalev
Препръчвам на всички, които искат да учат чужди езици, да изберат курсовете на Кабината. Нивото на преподаване е отлично!

Отзиви в Google от нашите ученици

Liliya Georgieva
Платформата е интересна. Има много уроци. Уроците на живо са насочени към говорене и изчистване на грешки, което е чудесно. Човек има възможност да учи със собствено темпо. Доволна съм!
Пресиана Русева
Кабината е невероятно доба платформа за учене на език при това на едно изключително високо ниво . Разполагат с по-добри преподаватели и от някои такива в езикови гимназии. За кратко време успях да повиша нивото си в изучаването на два езика. Впечатлена съм от гъвкавостта при организация на целия процес, включват се и всички аспекти в обучението на езика. Щастлива съм,че открих Кабината и горещо я препоръчвам на всеки ! ...прочети още
Diana Uzunova
Обучението в Кабината е лесно и ефективно. Голям набор от учебни материали, упражнения и всичко това в удобно за нас време.Преподавате ли те са мили, предразполагат към по-добро овладяване на учебния материал.
The Clown
Много съм доволна, че открих Кабината. Учителите са чудесни-обясняват много добре и са много търпеливи и учтиви. Материалите са поднесени по разбираем начин. Правим много упражнения в час, което спомага и бързото усвояване. Всички уроци ги има и на запис, така че когато пропусне човек някой, винаги може да навакса. Може да се включваме в зададените часове във всички нива, а в 'учебни материали' можем и самостоятелно да се подготвяме от А1 до Б2. Присъствала съм досега едва 5дни, но много от нещата, които грешах, ми се изясниха и благодарение на упражненията се затвърдиха. Разбира се, тетрадката и цветните химикали не са излишни. Остава да прилагам наученото и в ежедневието си.Благодаря Ви Снежи и Веселина, че Ви има! ...прочети още
Tanq Nikolova
Кабината надмина очакванията ми. Препоръчвам, защото е много удобно и практично да учиш език там. Разполагаш с всички архиви от изминали уроци и упражнения. Живите уроци са много полезни, защото винаги се излиза от рамката и получаваш допълнителна информация по възникналите въпроси. Можеш да посещаваш всички уроци без ограничение. ...прочети още
Силвия Талазова
This possibility of a place where you can study English is just very relevant in these busy times. It’s a pleasure and I highly recommend it.
Violina Ivanova
Начинът на преподаване на учителите по англ. език е достъпен и интересен. Сайтът дава възможност както за групови, така и за индивидуални уроци. Препоръчвам!
Stela Nik
Много добре създадена платформа, в която всеки може да направи сам своя избор- да влиза при различни преподаватели по удобно за него време, да се включва във всички нива според необходимостта си , да ползва разработени учебни материали с много добри разяснения- всичко това е достъпно с едно плащане. ...прочети още
Pavlina Dyakova
Помага много. За първи път имам възможност да влизам в толкова много часове по език. Разговорните часове помагат да се изгради навик за активно участие в разговор.
Ilka Davila
С много приятни впечатления съм от начина на преподаване. Дълго време се чудех дали да започна и се радвам, че се престраших.
Nadya Dzhevizova
Albena е прекрасен учител по испански език.
Stefi Ivanova
Кабината е мястото, където ще разберете как се придобива умението да говориш на чужд език.Разбрали това, остава само да научите повече думички, и да говорите!Чудесен екип и преподаватели!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?