Кабината / Учители / IT и Информатика / Уеб програмиране / Ученици 1 - 4 клас

Курс по Уеб програмиране

Ученици 1 - 4 клас

Обучение по уеб програмиране за ученици 1 - 4 клас

Прекарваш ли по цял ден пред компютъра, вглъбен в игри, които не оставяш, докато не превъртиш всички нива, а след това – отново?

А, как звучи, ако тези игри могат да подпомогнат бъдещото ти развитие? Тук, идва мястото на Уеб програмирането. То не е нищо повече от един творчески процес, за задаване на инструкции към компютър, на собствения му език.

За някои лесно, за други – не чак толкова, но изключително полезно за развиване на логически принципи и решаване на проблеми. И всичко това, преподадено по супер забавен начин. Освен развиване на креативността, Уеб програмирането ще ти бъде спътник в създаването на интересни проекти и ще даде начало на много нови творчески идеи.

А, най-интересната част, е че можеш както в игрите, така и в програмирането да променяш всеки детайл, така както ти харесва.

Тук, ти си творецът на своята реалност. Гласувай доверие на нашите експерти, които ще ти помогнат да реализираш всичките си дигитални цели.

Учители по Уеб програмиране (Ученици 1 - 4 клас)

Няма учители с тази степен на преподаване.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?