Участие на Кабината в Digitrans – проект на Световната банка

Кабината бе избрана да участва в пилотния проект Digitrans на Световната банка за насърчаване на цифровата трансформация и ефективните управленски практики. За екипа на нашата компания е от изключителна полза да бъдем сред първите 25 компании в България, които заедно с launchlabs Sofia прилагат разработените модели за дигитална трансформация, бизнес редизайн и постигане на устойчиви иновации.

Digitrans е инициатива, управлявана от Световната банка в партньорство с Европейската комисия (ГД РЕГИО) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в България (ИАНМСП).

Сътрудничеството с екипа на launchlabs Sofia е ползотворно и полезно за бизнес модела не само на на нашата компания, но и за цялата дигитална екосистема на българския бизнес. Проектът с Digitrans ще развие възможностите ни да предоставяме още по-удобна и иновативна услуга на нашите ученици и учители, и да затвърдим позицията на Кабината като лидер в e-learning пазара в България.

Преди 13 години, през 2011 Кабината реализира друг проект в сътрудничество със Световната банка и подкрепен от Infodev (виж повече)

Благодарим за доверието и успешното сътрудничество.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?