Кабината / Учители / IT и Информатика / Уеб програмиране / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Уеб програмиране

Ученици 9 - 12 клас

Изберете учител по уеб програмиране за вашите нужди

Обучение по уеб програмиране за ученици 9 - 12 клас

Уеб програмирането ти дава възможността и творческата свобода да изразиш себе си в световната мрежа. То е творческо, забавно и интелектуално изживяване. Най-интересната част е, че предлага и много възможности за свободна практика. След като започнеш да усъвършенстваш уменията си като уеб програмист, ще се появят най-различни възможности за успешна реализация. Освен това, можеш да си докарваш странични доходи, дори докато учиш.

За целта, обаче се нуждаеш от качествено обучение в най-дълбока детайлност. Ще са ти необходими умения, които да заличат евентуалните притеснения в бъдещите проекти, които ще поемаш. Затова, ние от Кабината сме подбрали професионалисти, на които ще можеш да се довериш изцяло.

Нашите преподаватели по Уеб програмиране са изцяло отдадени на това, да обучават учениците си по възможно най-добрия начин. Тяхната мисия е да подготвят обучаващите се на изключително високо ниво, за да могат да получат всички нужни познания в сферата, а колебанието да се превърне в изцяло непознат термин за тях.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?