Английски език

Курс по английски език

Онлайн курсове по английски език с абонаменти, включващи уроци за всички нива

Курс по английски
Проведени уроци
1
Учебни материали
1
Учители
1
 
Проведени уроци
 
Учебни материали
 
Учители

Предстоящи уроци по английски език

Програмата на курсовете по английски език включва редовни уроци за всички нива - разговорни уроци, практически уроци, граматика и преговор, както и уроци създадени от учениците с избрани от тях учители.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Как протича онлайн курса?

Курсове по английски език с редовна програма с уроци на живо, история със записи на изминали уроци и цели нива, учебни материали и задачи за домашни. Уроците се провеждат от онлайн учители с удобна програма – през деня, вечер и през уикенда.

Виртуална класна стая

Учениците участват в уроците на живо във виртуалната стая на Кабината. Виртуалната стая е онлайн приложение за комуникация, което се инсталира еднократно на компютър и телефон и след това стартира автоматично всеки път, когато ученика влезе в урок. В класната стая учителите преподават уроците и отговарят на въпроси на учениците. За разговори в стаята необходими слушалки с микрофон. 

Виртуалната класна стая може да се използва от настолен компютър, телефон или таблет. Практиката показва, че най-ефективно и удобно е посещението на уроците през настолен компютър/лаптоп (PC). Необходима е стандартна интернет връзка. Препоръчваме учениците да използват стандартни слушалки с микрофон. 

По правило уроците се провеждат само с аудио връзка. Някои учители използват видео връзка и позволяват и видео връзка между учениците.

Класната стая се състои от 3 раздела – списък на участниците, чат и бяла дъска (whiteboard). В списъка на участниците са имената на учителя и учениците. Учениците говорят с натискане на бутон. До името на всеки участник има индикация, която показва дали микрофона му е включен. 

В чат полето е писмената дискусия между учителя и учениците. По време на урока всеки може да пише и коментира учебното съдържание и да отговаря на въпроси. Възможен е и личен чат – за да изпратят лично съобщение, учениците или учителя, кликват върху името на участник и му пишат лично.

Бялата дъска (whiteboard) е най-голямата част от виртуалната класна стая. Там учителя визуализира учебното съдържание, по което се води урока. То може да бъде презентация, текст, изображение или интернет страница. Учителя има възможност и да споделя екрана си, като неговия екран също се появява в бялата дъска. На бялата дъска учителя използва допълнителни визуални инструменти, които правят уроците по-интерактивни – подчертаване, оцветяване, удебеляване и вмъкване на текст и изображения.

Не винаги учениците желаят да говорят по време на уроците. Ако ученика желае само да слуша, натиска бутон ‘away’, който уведомява учителя и останалите ученици, че ученика не е активен участник. Учителя взема предвид това и не включва този ученик в разговорите и задачите по време на урока.

Името, с което ученика е регистриран в платформата става неговото име в класната стая. С това име към него се обръщат учителите и останалите ученици по време на уроците. Името в класната стая може да се променя в профила на ученика и да е различно от името на ученика. 

Неограничени уроци

Абонаментът включва достъп до всички нива в курсовете по английски език. Няма ограничения в броя на уроци, които учениците могат да посетят, както и в кои нива да бъдат те. Все пак препоръчваме учениците да не посещават нива, които са твърде високи или ниски за тях.

Нива и напредък

Учениците имат достъп до вечерни, дневни и уикенд уроци или до всички уроци в програмата, в зависимост от абонамента си. Те могат да следват едно или две нива или просто да посещават избрани от тях уроци от всички нива.

Предлагаме редовни граматически и разговорни уроци разпределени в общо 7 нива – групи за начинаещи (нива A1-1, A1-2, A2-1) и групи за напреднали (нива A2-2, B1-1, B1-2, B2). Всяко ниво е разделено на две части, например А1 е разделено на А1-1 и А1-2. Всяка част от ниво се преподава за 4 седмици, което е половин ниво. Едно цяло ниво се преподава за 8 седмици или около 2 месеца.

След края си, нивото започва от начало и учениците имат възможност да се прехвърлят в следващо ниво или да повторят текущото, както и да учат паралелно в две и повече нива.

Интензивни курсове по английски език (абонаментът е подходящ и за интензивно обучение) – неограничения достъп дава на учениците възможност да посещават по повече от един урок на ден в повече от едно ниво.

Програмата и структурата на обучението се движат по предварително определени 4-седмични учебни пътеки, които включват:

Следвайте нива и посещавайте уроците в програмата за тях. Учете и със записите на уроци, учебните материали и задачите за писане, на които ще получавате рецензии и насоки от учители. Можете да променяте вашето ниво по всяко време – ако ви е лесно, следвайте по-високо, и обратно. Тъй като нивата са разделени на по-малки части, се препоръчва учениците да посещават повече от едно ниво.

Всички нива отговарят на Европейската езикова рамка.

Определяне на нивото

В платформата има тест за определяне на нивото, който се прави след записване. Нивото може да се определи и след консултация с учител. Друг вариант е учениците да разгледат учебните материали и да се ориентират за кое ниво са, или просто да посетят урок на живо за дадено ниво и да преценят дали е подходящо за тях. 

Важно: резултата от теста за определяне на нивото се използва само като ориентировъчна отправна точка за входното ниво на ученика. За по-точно определяне на нивото препоръчваме да посетите 2-3 нива, и да се свържете с учител по време или след урок. Нивото се определя най-точно от учител.

Курсове по английски за начинаещи

Нивата за начинаещи са А1-1, А1-2 и А2-1, като първото, А1-1 е за напълно начинаещи (нулево ниво). Напълно начинаещите започват от основни неща като азбука, числа, цветове, дните от седмицата и други основни понятия.

Следващи дати за начало на нивата в курса

Ако започвате от нулево ниво А1-1, препоръчваме да изчакате дата за начало на всички нива. Изчакването на датата може да бъде направено и с пауза на абонамента или отложен старт.

Следващи дати за начало на нивата в курс по английски език: Зарежда се…, Зарежда се…, Зарежда се…

В Кабината учениците имат достъп до всички 7 нива във всеки курс. Седемте нива се провеждат постоянно всяка седмица. Всяко ниво е разделено на две части, което осигурява гъвкавост и възможност за посещения на уроци в повече от едно ниво. Постоянно се провеждат две нива за начинаещи – А1-1 и А1-2.

Има смисъл да изчаквате началните дати само ако сте напълно начинаещи и желаете да започнете от азбука, числа, цветове и други основни понятия.

Ако не сте напълно начинаещи можете да се запишете по всяко време и да се включите в уроците.

Следим напредъка и активността на всеки ученик. По време на обучението си ученика получава оценки от учителите за всеки посетен урок и за всяка изпратена и рецензирана домашна работа. Записват се и оценките от решените от ученика тестове в учебните материали.

Сертификат се издава на база на активността на ученика в уроците (посетени уроци с активно участие) и учебните материали. Най-важния критерий е посещението на уроци с учители.

Издаването на сертификата не се заплаща. Ако ученика желае да получи сертификата на хартия, доставката с куриер е за негова сметка. Изпращаме сертификати на хартия само до адреси в България.

Посочените в сертификата нива отговарят на Европейската езикова рамка.

Задачи за домашна работа

Всяка седмица в профила на ученика се публикуват задачи за домашна работа. Задачите обикновено са кратки текстове, които учениците трябва да напишат на английски език по зададена тема или дума, съобразени с тяхното ниво. Всеки текст получава оценка, кратка рецензия и насоки от учители на Кабината.

Писането е важна част от изучаването на английския език. Тренирайте вашите умения за писмено изразяване – изберете вашето приблизително ниво и ще получите задача за писане. Пишете бързо и без речник, за да могат нашите учители да преценят вашите реални умения и познания. Учителите на Кабината изпращат обратна връзка за вашите грешки, оценка по десетобалната система и допълнителни насоки. Можете да изпращате до 5 текста на седмица.

Към домашните има възможност за създаване на дискусия и консултации с учителя, проверил вашата работа.

Курс по разговорен английски с британски учители в модул “Speaking plus”

Специален модул с разговорни уроци с британски учители – през деня, вечер и уикенда. Уроците са разпределени равномерно в учебната програма и са фокусирани върху практика за разговорен английски език.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Програма на уроците

Уроците в програмата на курса следват последователността на материалите в отделните нива. В тях учителите преподават граматиката на нивата в отделните курсове по английски език. Учениците следват уроците, за да напредват по нивата и да преминават нива. Повечето от материалите, които се преподават са качени и в раздел ‘Учебни материали’ в платформата. След всеки урок, учителя също има възможност да качи допълнителни материали към урока, които могат да се свалят от учениците.

Освен основните редовни уроци в програмата има многобройни допълнителни уроци. Всички тези уроци отново имат нива, но не винаги следват точната последователност на учебните материали.

Всички уроци в програмата на курса по английски език са по 60 или 90 минути. 

Стараем се да поддържаме оптимални малки групи от по няколко ученика. Когато в някой курс или ниво има повече ученици, добавяме допълнителни уроци и учители. Можете да видите броя на участниците във всеки изминал урок след регистрация.

Всички онлайн уроци в курсовете по английски език се водят от учители на живо в реално време. За да говорите с учителите и учениците са ви необходими слушалки с микрофон. Може да участвате и само като слушател. Всеки изминал урок остава на запис и може да се гледа по всяко време и неограничен брой пъти.

График на уроците

Вечерни уроци

Ниво
График
Ниво 1 А1-1 (напълно начинаещи)
вторник и четвъртък 19:00 - 20:30 ч.
Ниво 2 А1-2 (начинаещи)
понеделник и сряда 19:00 - 20:30 ч.
Ниво 3 А2-1 (начинаещи)
вторник и четвъртък 19:00 - 20:30ч., петък 20:30 - 22:00 ч.
Ниво 4 А2-2 (средно напреднали)
понеделник и петък 19:00 - 20:30, петък 20:30 - 22:00 ч.
Ниво 5 B1-1 (средно напреднали)
понеделник, сряда и четвъртък 20:30 - 22:00 ч., петък 19:00 - 20:30 ч.
Ниво 6 B1-2 (напреднали)
петък 19:00 - 20:30, понеделник и сряда 20:30 - 22:00 ч.
Ниво 7 B2 (напреднали)
вторник и четвъртък 20:30 - 22:00ч., сряда 19:00 - 20:30 ч.

Дневни уроци

Ниво
График
Ниво 1 А1-1 (напълно начинаещи)
четвъртък 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 2 А1-2 (начинаещи)
понеделник 12:45 - 14:15, петък 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 3 А2-1 (начинаещи)
вторник 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 4 А2-2 (средно напреднали)
вторник 11:00 - 12:30 ч., четвъртък 13:30 - 14:30 ч.
Ниво 5 B1-1 (средно напреднали)
вторник 13:30 - 14:30, сряда 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 6 B1-2 (напреднали)
вторник 13:30 - 14:30, сряда 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 7 B2 (напреднали)
понеделник 11:00 - 12:30 ч., вторник 13:30 - 14:30

Уикенд уроци

Ниво
График
Ниво 1 А1-1 (напълно начинаещи)
неделя 11:00 - 12:30 ч.
Ниво 2 А1-2 (начинаещи)
събота 11:00 - 12:30 ч., 13:30 - 14:30 ч., неделя 11:00 - 12:30 ч., 13:00 - 14:30 ч.
Ниво 3 А2-1 (начинаещи)
събота 11:00 - 12:30 ч., неделя 13:00 - 14:30 ч.
Ниво 4 А2-2 (средно напреднали)
събота 15:00 - 16:30 ч., 18:00 - 19:30 ч.
Ниво 5 B1-1 (средно напреднали)
събота 15:00 - 16:30 ч., 18:00 - 19:30 ч.
Ниво 6 B1-2 (напреднали)
неделя 18:00 - 19:30 ч.
Ниво 7 B2 (напреднали)
неделя 18:00 - 19:00 ч.

Абонаменти и цени

Абонаментът за Кабината предоставя достъп до всички услуги в учебната платформа – уроците на живо, записи на изминали уроци, задачи за домашна работа и учебни материали.

Възможност за отложен старт
Ако желаете отложен старт, можете след записване да определите сами началната дата на вашия абонамент с мейл или обаждане до Кабината.

Вечерен курс

Учители: Koce, Tsvety, Ollie, Leonie.
Вечерен курс по английски език

Цени

Абонамент
На месец
Отстъпка
Цена
Подарък кредити
1 месец
389 лв.
-
389 лв.
60
2 месеца
289 лв.
25%
578 лв.
90
3 месеца
259 лв.
33%
778 лв.
120
4 месеца
244 лв.
37%
976 лв.
152
6 месеца*
230 лв.
40%
1380 лв.
216
12 месеца**
195 лв.
50%
2334 лв.
360

*Достъп до още един езиков курс по избор
**Достъп до всички езикови курсове в Кабината (общо 6 курса)

Вечерен курс + Дневен курс

Учители: Koce, Tsvety, Ollie, Leonie, Lara.
Дневен + вечерен курс по английски език

Цени

Абонамент
На месец
Отстъпка
Цена
Подарък кредити
1 месец
469 лв.
-
469 лв.
60
2 месеца
349 лв.
25%
698 лв.
90
3 месеца
313 лв.
33%
940 лв.
120
4 месеца
294 лв.
37%
1176 лв.
152
6 месеца*
278 лв.
40%
1668 лв.
216
12 месеца**
235 лв.
50%
2814 лв.
360

*Достъп до още един езиков курс по избор
**Достъп до всички езикови курсове в Кабината (общо 6 курса)

Вечерен курс + Уикенд курс

Учители: Koce, Leonie, Lora, Lilia, Tsvety, Ollie.
Вечерен + уикенд курс по английски език

Цени

Абонамент
На месец
Отстъпка
Цена
Подарък кредити
1 месец
469 лв.
-
469 лв.
60
2 месеца
349 лв.
25%
698 лв.
90
3 месеца
313 лв.
33%
940 лв.
120
4 месеца
294 лв.
37%
1176 лв.
152
6 месеца*
278 лв.
40%
1668 лв.
216
12 месеца**
235 лв.
50%
2814 лв.
360

*Достъп до още един езиков курс по избор
**Достъп до всички езикови курсове в Кабината (общо 6 курса)

Вечерен курс + Дневен курс + Уикенд курс

Учители: Koce, Leonie, Lora, Lilia, Tsvety, Ollie, Lara.
Дневен + вечерен + уикенд курс по английски език

Цени

Абонамент
На месец
Отстъпка
Цена
Подарък кредити
1 месец
549 лв.
-
549 лв.
60
2 месеца
409 лв.
25%
818 лв.
90
3 месеца
367 лв.
33%
1102 лв.
120
4 месеца
344 лв.
37%
1376 лв.
152
6 месеца*
326 лв.
40%
1956 лв.
216
12 месеца**
275 лв.
50%
3294 лв.
360

*Достъп до още един езиков курс по избор
**Достъп до всички езикови курсове в Кабината (общо 6 курса)

Индивидуално обучение

Учители по избор

С индивидуален абонамент вие решавате какви и кои уроци да посещавате. Получавате кредити във ваш виртуален портфейл, с които запазвате индивидуални уроци или посещавате отделни уроци в курсовете. Индивидуалния абонамент е гъвкав и удобен вариант да учите с уроци в курсове или с частни уроци, или с комбинация между двете.

Индивидуални езикови уроци онлайн

Цени

Абонамент
На месец
Бонус кредити
Цена
Общо кредити
2 месеца
195 лв.
-
390 лв.
390
4 месеца
195 лв.
5%
780 лв.
819
6 месеца
195 лв.
10%
1170 лв.
1287
12 месеца
195 лв.
15%
2340 лв.
2691

Всеки ученик може да удължи абонамента си с 10% намаление преди датата на изтичане.

Изпращаме известие 7 дни преди изтичане на абонамента и второ известие 1 ден преди изтичане. При удължаване периода на новия ще се добави след този на текущия ви абонамент и няма да загубите дни. Абонамента може да се удължи по всяко време.

Учители в курсовете по английски език

Учителите на Кабината преминават през прецизен подбор. Предлагаме опитни учители по английски език, подбрани сред стотици кандидати. Нашите учители са специализирани в онлайн преподаването. Работим дългогодишно с най-добрите учители доказали се с преподаването на хиляди онлайн уроци. Разполагаме и с британски учители, за които преподаваният език е роден (native speakers).

За да говорите с учител в класната стая са ви необходими слушалки с микрофон. Учителите водят уроците в редовната програма на курсовете. Всеки учител има профил откъдето учениците могат да му пишат през платформата, както и да се запознаят с неговия опит и компетенции.

В графика на всеки курс учениците могат да използват филтър, с който да видят програмата на всички онлайн уроци на всеки учител за седмици напред и назад.

Активни учители: 29

Основната комуникация с учителите в платформата на Кабината е виртуалната класна стая – по време на всеки онлайн урок учениците имат жива връзка с преподавателя със слушалки и микрофон. Учениците задават въпроси на учителя, отговарят на въпроси и изпълняват поставените от учителя задачи и упражнения.

Ежеседмичните писмени задачи за домашна работа също са канал за комуникация – учителите пишат рецензии и насоки на всеки изпратен от учениците текст. Към всяка задача има възможност за дискусия с учителя по самата задача или по всякакви други въпроси свързани с обучението и уроците.

От профила на всеки учител, учениците могат да му изпращат съобщения, където да задават въпроси и да получават насоки или да насрочват и уговарят допълнителни уроци.

Учениците могат по време на всеки урок да поискат от учителя да определи нивото им и да им даде насоки кои уроци в програмата да посещават.

Записи и учебни материали

Абонаментите за Кабината включват достъп до всички записи на изминали уроци проведени в платформата (общо 26,210 записа) и допълнителни учебни материали във всички курсове.

Записи на изминали уроци

Всеки приключил онлайн урок в Кабината остава като запис в платформата. Ако ученика пропусне урок, може да го гледа на запис, заедно със хиляди други записани уроци. В раздел ‘История’ има качени записи на всички изминали уроци и цели нива в Кабината.

Брой записи в курсове по английски език: 10,911

Записите са удобен инструмент за съпътстващо или основно обучение. Те са подредени в същите учебни пътеки и последователност, както уроците в учебната програма на курсовете. На запис можете да преглеждате пропуснати от вас уроци в нивата и с учителите, които следвате. Ако в момента някое от нивата не се води от учителя, с който учите или харесвате, лесно можете да намерите записани цели нива, проведени от конкретния учител. Това е така, понеже учителите в Кабината редуват нивата, които водят и на всеки 4 седмици водят различно ниво.

Записите могат да се филтрират по учител и ниво и обхващат всички уроци проведени в класните стаи на Кабината през последните 2 години и половина. Някои от учениците на Кабината изучават английски език изцяло със записи на уроци. Записите на уроци могат да се гледат неограничен брой пъти и са постоянно налични в платформата.

Учебни материали в курсове по английски език:

Модули: 32
Тестове: 491
Диктовки: 19
Аудио: 4709
Видео: 482 (над 150 часа)

Отзиви от ученици

Добре  организирана платформа за интерактивно съвременно обучение в която резултатите идват неусетно бързо.

5/5
Petar Ivanov (мнение във Фейсбук)

Чудесен начин за изучаване на чужд език! Платформата позволява на всеки да посещава уроците в удобно време и да учи със собствено темпо. Преподавателите са доказани професионалисти, отдадени на работата си.

5/5
Tanya Noncheva (мнение във Фейсбук)
Платформата е интересна. Има много уроци. Уроците на живо са насочени към говорене и изчистване на грешки, което е чудесно. Човек има възможност да учи със собствено темпо. Доволна съм!
5/5
Liliya Georgieva (мнение в Гугъл Карти)

Обучението в Кабината е лесно и ефективно. Голям набор от учебни материали, упражнения и всичко това в удобно за нас време. Преподавате ли те са мили, предразполагат към по-добро овладяване на учебния материал.

5/5
Diana Uzunova (мнение в Гугъл Карти)

Невидима иконка с текст за да се зареди нужната библиотека.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?