European Framework Evaluation Test

В Кабината можете да се явите на изпит за сертификатите EFEТ

EFET (European Framework Evaluation Test)

Теста EFEТ се държи онлайн и включва граматически тест и устен изпит с преподаватели native speakers. Издават се сертификати за всички нива.

Какво представлява изпита – изпитът е изцяло онлайн и включва онлайн тест и кратък разговор във виртуалната класна стая с преподавател.

Процедура – след като заявите желание да вземете сертификата, попълвате формата за регистрация, вътре в нашия сайт и получавате достъп до онлайн граматическия тест.

Дати на провеждане – онлайн граматическия тест може да се реши по всяко време (можете да решите този тест веднага щом получите достъп до него)

Сигурност – Важно: сертификатите са поименни и се упражнява строг контрол по време на целия изпитен процес. При регистрация кандидатите изпращат лични данни, а по време на изпита с преподавател задължително трябва да разговарят с него. Всеки опит за измама води до анулиране на сертификата.

Достъпност

Вземете сертификат за владеене на английски език без да пътувате до тест центрове и езикови школи. Изцяло онлайн процедура - необходими са ви само документ за самоличност и уеб камера.

Безпристрастност

Специално разработени учебни и тестови материали, които осигуряват точна и оценка на езиковите способности на кандидатите, съобразени с европейската езикова рамка. Native Speakers теста във виртуалната класна стая.

Сигурност

100% гарантирана сигурност. Вашият номер на сертификат се пази в Лондон..

Нива

Можете да вземете сертификата EFET за всяко ниво - от начинаещи до напреднали и професионалисти

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?