Партньорска програма на Кабината. Спечелете с нас.

Препоръчайте услугите на Кабината и спечелете процент от всяка поръчка направена в сайта от изпратените от вас клиенти.

Условия

Как работи?

След одобрение ви предоставяме ексклузивни кодове за отстъпка, които дават % намаление при записване на всеки изпратен от вас ученик. Публикувайте кода във вашия уебсайт, facebook група, instagram или youtube канал. Вие ще печелите % от всеки направен абонамент. Кодовете, които ще ви предоставим дават намаление, с което цената при записване за ученика е по-ниска, отколкото тази в сайта на Кабината – така вашите клиенти и последователи ще имат стимул да се запишат с вашия код. При всяка следваща покупка от тях в Кабината, вие ще печелите допълнително % от заплатената сума.

Печелете дългосрочно

Ние ценим, ако изпратените от вас ученици продължат обучението си в Кабината и учат дългосрочно – от всеки следващ абонамент или заплатена от ученика услуга, ще печелите допълнителнa комисионна.

Изплащане на натрупаната комисионна

Изплащаме сумите по банков път на посочена от вас сметка и издадена фактура от физическо или юридическо лице. За да получите плащане, натрупаната от вас сума трябва да е над 200 лв.  За първото изплащане натрупаната комисионна трябва да бъде формирана на база на поръчките на минимум трима (3) изпратени от вас клиенти. За следващи плащания няма такова изискване.

Статистика

Предоставяме страница от която може в реално време да следите направените поръчки с вашия код, имената на изпратените от вас ученици и натрупаните комисионни.

Регистрация

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?