Увеличение на цените през месец април

Скъпи приятели,

Нашата основна мисия и цел винаги е била да предоставим на нашите ученици качествена услуга с добри учители в удобна и интуитивна платформа за обучение. Цените на абонаментите в Кабината не са актуализирани в последните 2 години, като през 2023г. дори бяха леко намалени с предоставяне на пълен достъп до всички курсове с един абонамент.

Нарастналите технологични и оперативни разходи, както и натрупаната инфлация ни принуждават да увеличим цените в Кабината. От месец април планираме следните промени в абонаментите:
– Въвеждаме отделни абонаменти за английски, немски, френски, испански, италиански и нидерландски език. Абонамент за 6 месеца ще дава възможност достъп до още един курс и само абонамент за 12 месеца ще дава достъп до всички курсове в Кабината.
– Курс по Английски език – ще разделим курса на 3 части – вечерен, дневен и уикенд курс, като всеки от тях ще се заплаща отделно. Текущата цена от 389 лв. за 1 месец ще е за вечерния курс. Ако ученика желае да добави дневни и уикенд уроци ще трябва да доплати (Двумесечен абонамент за курс по английски с достъп до вечерни, уикенд и дневни уроци ще струва 956 лв., а такъв с достъп до вечерни и дневни или уикенд – 767 лв.)
– Курсове по Немски, Френски, Испански, Италиански и Нидерландски език – цената остава без промяна (389 лв. за 1 месец), но за достъп до повече от 1 курс ще е необходим 6 или 12 месечен абонамент.
– Всички уроци извън тези за които ученика има абонамент ще могат да се закупуват и с кредити.
– Абонамент Частни уроци ще се казва ‘Индивидуален абонамент’ и ще работи по същия начин, както досега. Някои цени на отделните уроци в курсове ще се увеличат, тъй като продължителността на уроците вече е 90 минути вместо 60.
– Остава намалението от 10% при закупуване на нов абонамент преди да е изтекъл стария (отстъпка за удължаване на абонамент).

Използвайте времето до промените в цените, за да запишете нов или да удължите текущия си абонамент при сегашните условия.

Виж курсове >

Благодарим Ви за доверието.

Кабината

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?