Кабината / Учители / IT и Информатика / Уеб програмиране / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Уеб програмиране

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по уеб програмиране за ученици 5 - 8 клас

За да се справяш с Програмирането е нужно да придобиеш първоначални систематизирани знания и умения за използване на условни конструкции, цикли, методи, индекси и функции в програмирането. Нашите учители ще ти помогнат да формираш нови знания и умения за работа в среда за визуално програмиране, чрез блокчета за визуално програмиране.

А, знаеш ли кое е най-интересното?

Акцентът в обучението, пада върху използването на образователни игрови технологии в среда за визуално програмиране, целящи да формират знания и умения на основополагащи понятия на различните програмни езици.

Няма да ти издаваме повече, знаем, че захванахме интереса ти. Ще те оставим да продължиш сам. Запиши се на уроци по Уеб програмиране, навлез в технолгиите от други измерения.

Учители по Уеб програмиране (Ученици 5 - 8 клас)

Няма учители с тази степен на преподаване.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?