Donna
Проведени уроци: 27       Отзиви: 5

Представяне

„Die Sprache ist der Schlüssel zur Welt.“ Не случайно ще чуете, че езикът е богатство, даващо ключ към света. Бих искала да ви помогна да получите правилния ключ, с който да отключите вратата към немската култура и разнообразие на езика. Противно на вярванията, правилно наученият немски език, може да звучи красиво и да ви зарази с комплексността си. Като човек живял в Германия, бих могла да ви запозная с немската култура и да ви дам ценни съвети за бързо и приятно научаване на езика. Нека заедно отключим вратата към света на немския език!

Цитат

„Die Sprache ist der Schlüssel zur Welt.“

Donna преподава:

 

Отзиви от ученици за Donna:

 
 

Урокът беше чудесен! Научих много полезни неща! Дона е много добър учител! - Lora

 

Уроците с Дона са винаги страшно полезни и много ми помагат с пояснения за това, което не разбирам! - Лидия

 

Отново, страхотен урок! - Лидия

 

Страхотен урок! Каквото не ми беше ясно, ми беше обяснено! - Лидия

 

Страхотна учителка! Много добре ни обяснява всичко и разбирам всичко от първия път! Упражненията са много поучителни! - Лидия

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?