Кабината / Учители / Езици / Немски език / Възрастни

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Възрастни

Обучение по немски език за възрастни

Хиляди ученици завършиха нашия курс по немски език. Кабината притежава традиция в курсовете по немски за възрастни. Освен основните практически и граматически уроци, нашите учители провеждат и многобройни тематични уроци - бизнес немски, немски за туризма, немски език за лекари.

Курсът по немски за възрастни покрива:

- Основни граматически структури: Запознаване с основните граматически правила и структури на немския език. Това включва глаголи, съществителни, прилагателни, местоимения и др.

- Разговорна практика: Тренировки за говорене на немски език в различни ситуации, като например представяне, общуване в магазина, ресторант, лекар и други.

- Четене и писане: Упражнения за разбиране на писмени текстове на немски език, както и съставяне на прости текстове и диалози.

- Лексика: Разширяване на речника с нови думи и изрази, полезни в ежедневието и професионалната сфера.

- Аудио и видео материали: Използване на аудио и видео материали за подобряване на слуховите умения и разбиране на носителите на езика.

- Упражнения за разбиране: Тренировки за разбиране на разговорен немски език, като слушане на различни диалози и текстове.

- Произношение и акцент: Отделно внимание може да се отдава на коректното произношение и нюансите на акцента, което при обучението на възрастни има специфики.

Удобна и гъвкава учебна програма подходяща за работещи хора. Фокус върху разговорен немски, бизнес немски и немска граматика. Признат в Европа сертификат. Курсът е подходящ и за лекари, които планират работа в чужбина.

Учители по Немски език (Възрастни)

Snezhana

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 3469
Отзиви от ученици: 112

Преподавам немски език за възрастни, ниво А1, А2, В1, В2. Работя с възрастни, но също и с ученици от 5 до 12 клас. Използвам различни материали, в уроците ползвам и аудио. Подготвям и курсисти, които желаят да работят индивидуално.

Veselina

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 2005
Отзиви от ученици: 88

Учител по английски и немски език Педагогически стаж - 22 г. Завършила: ЮЗУ "Неофит Рилски" - гр. Благоевград Специалност: Приложна лингвистика Магистър  Квалификационна степен: IV ПКС

Tanya van Dijk

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1215
Отзиви от ученици: 8

Казвам се Татяна Александрова ван Дайк. Водя курсове по нидерландски и немски езици от 2007 година. Обичам това, което правя. Обичам да споделям моите знания, продължавайки да обогатявам своите. Успехите на моите курсисти, които следват в университети в Нидерландия, Белгия и Германия са истинското признание за моя труд.

Svetlana

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 413
Отзиви от ученици: 18

Казвам се Светлана Брюк. Работя над 12 години като учител в държавни и частни немски училища в Мюнхен. Онлайн обучението ме убеди в своя удобен и лесен начин на преподаване и часовете по немски в Кабината са удоволствие за мен. Смятам, че изучаването на чужд език не се ограничава само в рамката на граматични правила и лексика, а е своеобразно запознанство с манталитета и начина на мислене в съответната страна. Моите уроци, надявам се, ще ви дадат не само знания по немски, но и ще ви запознаят с немската култура. Добре дошли в моя клас и до скоро!

Яна

Частен урок: 48 кр./60 мин.
Проведени уроци: 221
Отзиви от ученици: 10

Когато отидох да уча в Германия, бях горда, че държа в ръката си дипломата по немски език, а в джоба си - мястото си в университета. Мислех, че съм добре подготвенa. Докато не седнах на лекцията и не разбрах почти нищо. Знаех немски, но проблемът ми беше в разговорния език. Граматиката и речникът ми бяха перфектни, но не можех да говоря със съучениците си толкова непринудено и забавно, колкото ми се искаше. И именно на това искам да ви науча - на ежедневния немски език. Как да се справяте със ситуации в ежедневието, при лекар, при търсене на работа, в училище или в университета.

Donna

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 27
Отзиви от ученици: 5

„Die Sprache ist der Schlüssel zur Welt.“ Не случайно ще чуете, че езикът е богатство, даващо ключ към света. Бих искала да ви помогна да получите правилния ключ, с който да отключите вратата към немската култура и разнообразие на езика. Противно на вярванията, правилно наученият немски език, може да звучи красиво и да ви зарази с комплексността си. Като човек живял в Германия, бих могла да ви запозная с немската култура и да ви дам ценни съвети за бързо и приятно научаване на езика. Нека заедно отключим вратата към света на немския език!

Frau Rudolph

Частен урок: 56 кр./60 мин.
Проведени уроци: 15
Отзиви от ученици: 1

Живея от над 30 години в Швейцария. Завършила съм Английска и Славянски филологии в Цюрихския университет и съм работила много години в банковата сфера. Понастоящем работя като надзор на изпити за Goethe Institut и Cambridge Certificate. Преподавам немски за възрастни с фокус върху подготовката за изпити и тренировка на изпитните елементи Слушане, Четене, Писане, Изнасяне на доклад и Дебат. Предлагам и коучинг за преодоляване на страх от изпити, публични изяви, за повишена концентрация и подобрена памет в усвояването на материал.

Simona

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Нов учител
 

Живяла съм 8г в Австрия подари което владея немски на много високо ниво. Преподавах немски на деца в школа в София няколко месеца. Мога да помагам на ученици с правене на домашни по немски за училище а може и да им помагам да го учат просто за удоволствие.

Rada

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 36 кр./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте, Завършила съм английска гимназия в София и журналистика в Германия. Знам 6 езика и имам изпитана система за учене и преподаване на езици, както и много материали. Ще се радвам да се свържете с мен, за да договорим индивидуален план за Вашето обучение. Поздрави, Рада

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?