Кабината / Учители / Езици / Китайски език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Китайски език

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по китайски език за ученици 9 - 12 клас

Ученици 9 - 12 клас

Учители по Китайски език (Ученици 9 - 12 клас)

Г-жа Дребчева

Частен урок: 52 кр./60 мин.
Нов учител
 

Привет! Казвам се Лиляна Дребчева. Завършила съм бакалавърска степен по специалност “Приложна лингвистика английски и китайски език”. Една година от образованието си прекарах в Китай и един семестър в Полша. Преподавала съм английски език в Испания, където имах възможност да работя с хора от различни възрастови групи. Работих като преподавател по английски, български, китайски и испански език в Лондон. В момента се занимавам основно с преподаване онлайн. Ако искате да се гмурнете в дебрите на този изключително увлекателен и интересен език, много ще се радвам да ви помогна. Китайският език изисква постоянна работа и усилия, но определено всичко това е добре заплатено в последствие. Уроците са строго индивидуални и работим с материали предоставени от мен. Започваме с пинин (това е така наречената транскрипция на йероглифите), което на по-късен етап ще ви помогне да четете йероглифите. Езикът е много завладяващ и ви уверявам, че определено няма да ви е скучно.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?