Г-жа Дребчева

Г-жа Дребчева

Цена: 48 лв/60 мин
Нов учител       Отзиви: 0
Запазете час

Представяне

Привет! Казвам се Лиляна Дребчева. Завършила съм бакалавърска степен по специалност “Приложна лингвистика английски и китайски език”. Една година от образованието си прекарах в Китай и един семестър в Полша. Преподавала съм английски език в Испания, където имах възможност да работя с хора от различни възрастови групи. Работих като преподавател по английски, български, китайски и испански език в Лондон. В момента се занимавам основно с преподаване онлайн. Ако искате да се гмурнете в дебрите на този изключително увлекателен и интересен език, много ще се радвам да ви помогна. Китайският език изисква постоянна работа и усилия, но определено всичко това е добре заплатено в последствие. Уроците са строго индивидуални и работим с материали предоставени от мен. Започваме с пинин (това е така наречената транскрипция на йероглифите), което на по-късен етап ще ви помогне да четете йероглифите. Езикът е много завладяващ и ви уверявам, че определено няма да ви е скучно.

Цитат

"Aко мислите за един ден напред - вземете си храна. Ако мислите за една година напред - посадете дърво. Ако мислите за сто години напред - образовайте децата си." Китайска поговорка

Отзиви от ученици за Г-жа Дребчева:

 

Все още няма отзиви от ученици.

Кабината предлага два вида обучение:

 
  Курсове Частни уроци
Обучение В група Индивидуално
Достъп Всички часове, нива и учители Избран от вас учител в удобно време
Програма Предварително създадена Уговаря се с избрания учител
Заплащане Месечен абонамент На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички курсове >> Вижте всички учители >>
  Курсове
Обучение В група
Достъп Всички часове, нива и учители
Програма Предварително създадена
Заплащане Месечен абонамент
  Вижте всички курсове >>
  Частни уроци
Обучение Индивидуално
Достъп Избран от вас учител в удобно време
Програма Уговаря се с избрания учител
Заплащане На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички учители >>

* Запазвате уроци с вашия Портфейл. Портфейлът е виртуална сметка, която можете да зареждате. С нея създавате и запазвате уроци. При запазване, учителят ще получи мейл и ще ви очаква в класната стая. Може да пишете на учителя преди или след запазване на урока.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?