Violeta

Violeta

Цена: 50 лв/60 мин
Проведени уроци: 1       Отзиви: 0
Запазете час

Представяне

Като учител по информационни технологии ползвам активно ИКТ методите на преподаване. Старая се максимално да постигам държавните образователни стандарти, прилагам комбинирани методи на обучение с изчерпателно разработени уроци под формата на презентации за всеки час с подходящо поднесени нови знания. Задавам много практически задачи по ИТ и проектни задачи за работа в екип, както и диференциран подход при нужда. Поощрявам ползването на електронни ресурси и усилията в намирането на правилната информация по зададени проекти. Комбинирането на всичко това с творческа свобода и нови предизвикателства стимулира допълнително учениците, не само за оценки в час, но и за участия в конкурси и он-лайн изяви.

Цитат

Работя със замах и ентусиазъм. Обичам преподаването и да предавам на другите знания и умения по ИТ, които са необходими всекидневно. Всички ученици имат силни страни, които могат да развиват и надграждаг. Учениците трябва да се учат освен от уроците и от преживяванията, събитията от реалния живот, които са значими за тях. Основната ми цел е постигане на трайни знания, умения и навици. Стремя се да науча учениците си да разсъждават, да мислят, да придобият приложими знания и умения. И като всеки творец, учителят трябва да се интересува, да се учи и да прилага в работата си най-новите методи на преподаване да бъде в крак с новите технологии

Отзиви от ученици за Violeta:

 

Все още няма отзиви от ученици.

Кабината предлага два вида обучение:

 
  Курсове Частни уроци
Обучение В група Индивидуално
Достъп Всички часове, нива и учители Избран от вас учител в удобно време
Програма Предварително създадена Уговаря се с избрания учител
Заплащане Месечен абонамент На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички курсове >> Вижте всички учители >>
  Курсове
Обучение В група
Достъп Всички часове, нива и учители
Програма Предварително създадена
Заплащане Месечен абонамент
  Вижте всички курсове >>
  Частни уроци
Обучение Индивидуално
Достъп Избран от вас учител в удобно време
Програма Уговаря се с избрания учител
Заплащане На час 60 мин. чрез вашия Портфейл*
  Вижте всички учители >>

* Запазвате уроци с вашия Портфейл. Портфейлът е виртуална сметка, която можете да зареждате. С нея създавате и запазвате уроци. При запазване, учителят ще получи мейл и ще ви очаква в класната стая. Може да пишете на учителя преди или след запазване на урока.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?