Кабината / Учители / IT и Информатика / Информационни технологии / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Информационни технологии

Ученици 5 - 8 клас

Изберете учител по информационни технологии за вашите нужди

Обучение по информационни технологии за ученици 5 - 8 клас

Мечтаеш ли да придобиеш увереност в собствените си компетенции при работа с персонален компютър и да се ориентираш в съдържанието на информация, представена на различни носители или в Интернет.

Сложно за разбиране, нали?

Напротив, точно обратното, толкова е лесно и интересно, в момента, в който схванеш основата, всичко натам ще ти се стори - фасулска работа.

С намесата на нашите висококвалифицирани преподаватели ще придобиеш представа за възможностите на компютърните системи, ще обработваш и представяш разнородна информация. Ще се научиш да експериментираш с информация в текстов, табличен и графичен формат. Ще създаваш документи с графични изображения по зададени теми.

Това е само минимална част, от уменията, с които ще се сдобиеш.

Започни уроци по Информационни технологии, заповядай в Кабината, развивай се ефективно. Очакваме те!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?