Кабината / Учители / IT и Информатика / Информационни технологии / Възрастни

Курс по Информационни технологии

Възрастни

Изберете учител по информационни технологии за вашите нужди

Обучение по информационни технологии за възрастни

Възрастни

Учители по Информационни технологии (Възрастни)

Delyan

Частен урок: 50 лв./60 мин.
Нов учител
 

Делян е водещият IT учител на Кабината. Той е дългогодишен професионален преподавател и фулстак софтуерен разработчик с богат опит в създаването и имплементирането на уеб базирани решения. Неговият подход във виртуалните класни стаи на Кабината ще ви въведе в основни неща от сферата на програмирането и ще ви преведе през усъвършенстване и практика към желаната нова професия и умения. През последните години Делян преподава на хиляди студенти Уеб програмиране с HTML, CSS, PHP, Java script, React, Angular. При Делян можете да запишете следните курсове: Създаване на уеб страници с HTML&CSS Програмиране с JavaScript Създаване на потребителски интерфейси с React Разработване на Single Page Applications с Angular Сървърно програмиране с PHP

Violeta

Частен урок: 50 лв./60 мин.
Нов учител
 

Като учител по информационни технологии ползвам активно ИКТ методите на преподаване. Старая се максимално да постигам държавните образователни стандарти, прилагам комбинирани методи на обучение с изчерпателно разработени уроци под формата на презентации за всеки час с подходящо поднесени нови знания. Задавам много практически задачи по ИТ и проектни задачи за работа в екип, както и диференциран подход при нужда. Поощрявам ползването на електронни ресурси и усилията в намирането на правилната информация по зададени проекти. Комбинирането на всичко това с творческа свобода и нови предизвикателства стимулира допълнително учениците, не само за оценки в час, но и за участия в конкурси и он-лайн изяви.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?