Кабината / Учители / IT и Информатика / Информационни технологии

Учители по Информационни технологии

Всички знаем, че вече бъдещето е в технологиите. Ако си на същото мнение и имаш желание да развиеш способностите си навлизайки и създавайки един съвсем нов дигитален свят, си тук с цел. Започни да изграждаш от нулата. Научи езикът на компютрите. Разбери как да програмираш и какво можеш да сътвориш в дигиталния свят. От прости инструкции, до сложни децентрализирани апликации.

Дори това, което четеш в момента, не би могло да съществува, без намесата на програмист. Голяма част от Информационните технологии, зависи от креативността и уменията ти за решаване на проблеми. Тази сфера ти дава възможността да използваш техническите си умения, чрез които да откриваш иновативни решения в бъдещи проекти.

Заповядай при нас, запиши се на уроци по Информационни технологии, превърни се в истински програмист на изключително високо ниво. Довери се на Кабината, бъди винаги най-добрия.

Учители по Информационни технологии

Delyan

Нов учител
 

Делян е водещият IT учител на Кабината. Той е дългоготишен професионален преподавател и софтуерен разработчик с богат опит в търсенето и имплементирането на решения. Неговият подход във виртуалните класни стаи на Кабината ще ви въведе в основни неща от сферата на програмирането и ще ви преведе през усъвършенстване и практика към желаната нова професия и умения. През последните години Делян не е спирал да преподава на хиляди студенти по Уеб програмиране, PHP, Java script.

Violeta

Нов учител
 

Като учител по информационни технологии ползвам активно ИКТ методите на преподаване. Старая се максимално да постигам държавните образователни стандарти, прилагам комбинирани методи на обучение с изчерпателно разработени уроци под формата на презентации за всеки час с подходящо поднесени нови знания. Задавам много практически задачи по ИТ и проектни задачи за работа в екип, както и диференциран подход при нужда. Поощрявам ползването на електронни ресурси и усилията в намирането на правилната информация по зададени проекти. Комбинирането на всичко това с творческа свобода и нови предизвикателства стимулира допълнително учениците, не само за оценки в час, но и за участия в конкурси и он-лайн изяви.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?