Онлайн курсове по френски език

Изучаването на френски език дистанционно по интернет с преподаватели на живо е лесно и ефективно! Чрез онлайн курса ще усъвършенствате Вашите езикови умения по разговорен и писмен френски език в удобно за Вас време – директно от вкъщи!

Курсовете по френски език в Kabinata.com са гъвкави езикови курсове, водени от учители на живо, базирани на последните технологии в онлайн обучението. Те са ориентирани към активни, мотивирани за обучение хора.

Продължителност

Продължителността на online курса по френски език е 3 или 6 месеца. През този период ще имате възможност да ползвате неограничено ресурсите на нашата уникална система за виртуално обучение.

Цени

300 лв. – 3 месечен курс
500 лв. – 6 месечен курс

Какво включва?

Общо над 200 учебни часа за 3 месеца. Седем дни в седмицата – виртуални класни стаи и преподаватели на живо.
Пълен преглед на граматиката.
Тематични категории – пътуване, запознанство, работа, обучение.
Проверка на ваши писмени работи.
Достъпност – електронният вариант на една от най-използваните системи (Panorama) за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация. Изпитите и сертификатите DELF, които се издават в консулския отдел на посолството на Франция в България, са приравнени по тази система.
Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор във френска среда.
Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните във френския език думи.

Предлагани нива на обучение

Курс за начинаещи и средно напреднали / А1, А2 и B1
Включва 36 урока, разпределени в 12 групи. Всеки урок има определена тематична и граматична част, упражнения и задачи за самостоятелна подготовка. След всеки три урока следва тест, обхващащ взетия граматичен и лексикален материал. Темите са подбрани с цел постепенното въвеждане на курсистите в ежедневното общуване на френски език.

Потребителите получават достъп до ВСИЧКИ нива!

Допълнителна информация

Свобода при заучаването – многобройните теми, застъпени в курса, позволяват на курсиста да избере подходящите за него материали.

Достъпност – електронният вариант на една от най -използваните системи за обучение по френски език е предимство при работата с текстовете и търсенето на конкретна информация.

Съвременни текстове – позволяват заучаването на цели диалози, които курсистът може директно да използва при разговор в френска среда.

Богат речник – по време на курса ще бъдат дадени около 1700 от най-широко използваните в френския език думи.

Многобройни упражнения – дават на курсиста възможност да работи както във виртуалната класна стая, така и самостоятелно, и затвърждават придобитите знания.

 

Важно!

За да говорите в клас са ви необходими слушалки и микрофон!

Силно препоръчваме да говорите колкото може повече, но все пак можете да участвате в урок и като слушател

Кабината има държавен лиценз за провеждане на online обучение и работи със Световната банка (повече >>)

ЗАПИШИ СЕ

Програма на курса

Вижте програмата на курса по по дни и часове

Важно!

За да говорите с учителите в класната стая, са ви необходими слушалки с микрофон.

Замразяване на курс

Ако нямате възможност да посещавате курса за определен период, можете временно да замразите вашия достъп за 15 дни и това време няма да ви се отчита.

Нашите ученици за нас

  • Teacher Koce is an excellent teacher!He has ability to make a dry subject interesting!I have studied a lot of new things!Thank you!

    anamakyova
Още мнения

Услуги за фирми

Специално предложение за обучение на служителите от Вашата фирма в езиковите курсове на Kabinata.com

Прочетете още