Кабината / Учители / Езици / Френски език / Възрастни

Курс по Френски език

Вижте още за курса

Възрастни

Обучение по френски език за възрастни

Изучавайте френски език по нов и ефективен начин:

- С опитни учители на живо в малки групи във виртуални класни стаи; Разговорни и практически уроци. Граматика и преговор.

- 7 нива от напълно начинаещи до напреднали. След 4 седмици всяко ниво се рестартира с различен учител. Достъп до всички нива и лесна смяна на ниво.

- Можете да създавате допълнителни уроци в удобно за вас време и с избрани от вас учители.

- Запис на всеки урок - ако пропуснете урок, можете да го гледате на запис, заедно с хиляди други записи на уроци и цели нива.

- Бонус към всеки абонамент - индивидуални уроци.

- Възможност за пауза и отложен старт.

Курсът по френски език е удобна и предпочитана възможност за изучаване и практикуване на езика. Курсът е специално създаден за обучение на възрастни - в групови и частни уроци.

Учители по Френски език (Възрастни)

Temenuzhka

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1979
Отзиви от ученици: 31

Chaque langue étrangère est une lumière vers les autres. Quel que difficile soit le français, on peut l'apprendre. Osez! Le monde appartient à ceux qui osent. La chance sourit aux audacieux!

Dimitar

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1875
Отзиви от ученици: 35

Здравейте приятели, за мен езиците са едновременно професия, хоби и страст! Владея френски, немски, английски и испански, ползвам руски, чешки и гръцки. Преподавам френски език в Кабината, като съчетавам традиционна методика с оригинални упражнения. Наблягам много на психологическите трудности и мотивация при изучаването на езика, чието значение понякога се подценява, както и на формирането на проактивно отношение към него. Надявам се да бъда полезен на всички, които искат да овладеят езика на Юго и Екзюпери:-)

Petya

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 116
Отзиви от ученици: 2

Имам богат преподавателски опит за работа с деца и възрастни в областта на чуждоезиковото обучение по френски език. Използвам богат набор от образователни програми в обучението на различни възрастови групи. Подготвям и провеждам индивидуални и групови уроци по френски език. Отлични умения за контакт с деца, придобити чрез опит в педагогическата ми работа, умея да общувам с родители, провеждане на редовни консултативни срещи, даване на изчерпателна обратна връзка.

Lora

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Проведени уроци: 47

Предпочитам учебници и материали от френски/британски/американски автори пред българските, когато аз и ученикът ми имаме избор. Но мога да ти помогна да намериш радост, култура, хобита и успех независимо от системата, по която учиш. Можем да се подготвим за външни оценявания, матури, международно признати изпити (DELF, DALF, Cambridge, IELTS, TOEFL). Предодавала съм на лекари, полицаи, сервитьори и готвачи, за да са уверени докато работят в чужбина. С удоволствие ще изляза от конвенционалното и ще ти направя упражнения за слушане с разбиране от любимите ти песни, YouTube видеа, части от филми. Винаги отделям време за говорене, за да активираш речника си.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?