Кабината / Учители / Езици / Френски език / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Френски език

Вижте още за курса

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по френски език за ученици 5 - 8 клас

В Кабината ще имате чудесната възможност да се запознаеш с едни от най-съвременните методи на обучение. Ще запаметявате всяко ново въведение и ще учите с хъс и желание. Лесно и ефективно, с висококвалифицирани преподаватели. В удобно за вас време и с учител по ваш избор.

За малки ученици препоръчваме обучението да се провежда с частни уроци. Свържете се с учител за консултация.

Учители по Френски език (Ученици 5 - 8 клас)

Temenuzhka

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1979
Отзиви от ученици: 31

Chaque langue étrangère est une lumière vers les autres. Quel que difficile soit le français, on peut l'apprendre. Osez! Le monde appartient à ceux qui osent. La chance sourit aux audacieux!

Petya

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 116
Отзиви от ученици: 2

Имам богат преподавателски опит за работа с деца и възрастни в областта на чуждоезиковото обучение по френски език. Използвам богат набор от образователни програми в обучението на различни възрастови групи. Подготвям и провеждам индивидуални и групови уроци по френски език. Отлични умения за контакт с деца, придобити чрез опит в педагогическата ми работа, умея да общувам с родители, провеждане на редовни консултативни срещи, даване на изчерпателна обратна връзка.

Lora

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Проведени уроци: 45

Предпочитам учебници и материали от френски/британски/американски автори пред българските, когато аз и ученикът ми имаме избор. Но мога да ти помогна да намериш радост, култура, хобита и успех независимо от системата, по която учиш. Можем да се подготвим за външни оценявания, матури, международно признати изпити (DELF, DALF, Cambridge, IELTS, TOEFL). Предодавала съм на лекари, полицаи, сервитьори и готвачи, за да са уверени докато работят в чужбина. С удоволствие ще изляза от конвенционалното и ще ти направя упражнения за слушане с разбиране от любимите ти песни, YouTube видеа, части от филми. Винаги отделям време за говорене, за да активираш речника си.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?