Кабината / Учители / Езици / Френски език / Матура

Курс по Френски език

Вижте още за курса

Матура

Обучение по френски език за матура

Представяте ли си как развивате перфектни знания по Френски език за минимално време и в училище имате само отлични оценки по предмета, справяте се перфектно на Матурата по Френски език и заминавате за красива Франция, където продължавате обучението си, намирате нови контакти и приятели, посещавате уникални места, запечатвате чудесни спомени, изграждате мечтаното бъдеще и всичко това се дължи единствено на обстойните знания, които сте имали по предмета в училище?

Нека сега да се върнем към реалността. Разбира се, това което изброихме, вероятно е мечтана ситуация за всеки един ученик, но, за да има положителни резултати, са необходими усилия за перфектна подготовка за матурата по Френски език. Самоподготовката би била чисто мъчение, предвид, че това не е единственият предмет, по който ще положите изпит. Разбира се, ще се справите, но със загуба на време и енергия, които бихте могли да оползотворите лично за себе си.

Заповядай в Кабината и разбери какво е да запаметяваш за минимално време, да изкарваш само отлични оценки и да имаш време за приятели. И всичко това, във време и място, които са удобни за теб.

Разполагаме с учители с опит в средното образование и подготовката за матура по френски език.

Учители по Френски език (Матура)

Temenuzhka

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1880
Отзиви от ученици: 27

Chaque langue étrangère est une lumière vers les autres. Quel que difficile soit le français, on peut l'apprendre. Osez! Le monde appartient à ceux qui osent. La chance sourit aux audacieux!

Dimitar

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1848
Отзиви от ученици: 35

Здравейте приятели, за мен езиците са едновременно професия, хоби и страст! Владея френски, немски, английски и испански, ползвам руски, чешки и гръцки. Преподавам френски език в Кабината, като съчетавам традиционна методика с оригинални упражнения. Наблягам много на психологическите трудности и мотивация при изучаването на езика, чието значение понякога се подценява, както и на формирането на проактивно отношение към него. Надявам се да бъда полезен на всички, които искат да овладеят езика на Юго и Екзюпери:-)

Lora

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Нов учител
 

Предпочитам учебници и материали от френски/британски/американски автори пред българските, когато аз и ученикът ми имаме избор. Но мога да ти помогна да намериш радост, култура, хобита и успех независимо от системата, по която учиш. Можем да се подготвим за външни оценявания, матури, международно признати изпити (DELF, DALF, Cambridge, IELTS, TOEFL). Предодавала съм на лекари, полицаи, сервитьори и готвачи, за да са уверени докато работят в чужбина. С удоволствие ще изляза от конвенционалното и ще ти направя упражнения за слушане с разбиране от любимите ти песни, YouTube видеа, части от филми. Винаги отделям време за говорене, за да активираш речника си.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?