Кабината / Учители / Езици / Френски език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Френски език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по френски език за ученици 9 - 12 клас

В учебната система на Кабината обучението е тематично организирано и материалите в него са подбрани по сфери на интереси и тематика, актуална за широк ученици. Граматиката е обяснена подробно, а към всяка нова граматическа тема има богата гама от упражнения, които да затвърдят познанията на учениците по френски език . В методиката на Кабината е залегнала и употребата на множество интерактивни игри, упражнения, аудио и видео записи, стимулиращи учениците не само да научат по-лесно езика, но и да го учат с удоволствие и желание.

По-големите ученици могат да се включат в уроците в редовната програма на курса по френски език, както и да учат с частни уроци.

Учители по Френски език (Ученици 9 - 12 клас)

Temenuzhka

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1989
Отзиви от ученици: 32

Chaque langue étrangère est une lumière vers les autres. Quel que difficile soit le français, on peut l'apprendre. Osez! Le monde appartient à ceux qui osent. La chance sourit aux audacieux!

Lora

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Проведени уроци: 54

Предпочитам учебници и материали от френски/британски/американски автори пред българските, когато аз и ученикът ми имаме избор. Но мога да ти помогна да намериш радост, култура, хобита и успех независимо от системата, по която учиш. Можем да се подготвим за външни оценявания, матури, международно признати изпити (DELF, DALF, Cambridge, IELTS, TOEFL). Предодавала съм на лекари, полицаи, сервитьори и готвачи, за да са уверени докато работят в чужбина. С удоволствие ще изляза от конвенционалното и ще ти направя упражнения за слушане с разбиране от любимите ти песни, YouTube видеа, части от филми. Винаги отделям време за говорене, за да активираш речника си.

Despina

Частен урок: 40 кр./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте! Последните 10 години съм учила френски език и литература в A.U.th. в Гърция и в момента го преподавам! Мога да ви обясня френската граматика по лесен и лесно усвоим начин, предлагайки ви иновативни техники за учене. След това говоренето и писането ще ви бъдат много лесни. Като човек, на когото майчиният език е гръцкият, преподавам и него!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?