Блог игра: Защо бих изучавал чужд език в Кабината?

Екипът ни има удоволствието да  стартира нова блог игра от която можете да спечелите безплатен 3 месечен курс по език по ваш избор.

Измина почти година откакто стартирахме нашата Facebook игра в която предоставяме възможността на всеки потребител присъединил се в нашата Facebook група да спечели безплатен курс от Кабината.

Видяхме много мнения и препоръки от наши бъдещи и настоящи ученици, които ни помогнаха по пътя към успеха, за което сме им благодарни. По тази причина решихме малко да разширим диапазона на нашето малко проучване, като дадем възможност на Българските блогъри да изкажат и своето мнение и за да върнем жеста един от включилите се в играта ще спечели безплатен 3 месечен курс от Кабината.

Кой може да участва в играта?

В играта може да се включи всеки, който има желание да ни помогне да разширим и подобрим нашите услуги, без значение от каква възрастова граница или националност е.

Правила на играта:

  • Напишете своето мнение по въпроса – Защо бих изучавал чужд език в Кабината?
  • Да подканите поне 1 свой приятел да се включи в играта;
  • Да дадете връзка към тази публикация, както и да ни предостави адресът на който е публикувана статията с мнението му, под формата на коментар в тази публикация.

Дата на старт, край и победител в играта.

Играта ще стартира на 05.10.2010 година и ще приключи на 05.11.2010 година, като победителят ще бъде избран на произволен принцип в края на играта.

Участници в блог играта:

  • Все още няма участници

Благодарим ви за отделеното време и внимание.

Поздрави с пожелания за успешен ден и приятно блогване,
Кабината ООД

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

7 коментара към “Блог игра: Защо бих изучавал чужд език в Кабината?”

  1. Предпологам ще е доста удобно да си стоиш в къщи и да те обучават, а и с тези компютри почти вече съм забравила да пиша с химикал. Предпочитам да щракам по клавиатурата. Сигурно има и доста други предимства, но сега се зачетох в предложението на кабината, т.е. блогът-игра си свърши поне част от работата. 😉

  2. Има много предимства:стоиш с в къщи, не се налага да губиш време в пътуване. Преподавателите по английски са много добри.

  3. Отдавна имам желание да изучавам чужд език, но времето винаги ме е притискало. Смятам,че това е едно изключително добро решение за много хора. За Кабината съм чувал чудесни отзиви.

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?