Кабината / Учители / Езици / Италиански език / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Италиански език

Вижте още за курса

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по италиански език за ученици 5 - 8 клас

Грациозен и уникален, италианският език все повече привлича желанието на ученици от най-различни краища на света да го изучават. Едно от най-големите удоволствия при изучаването му е, че можете да комуникирате с местните хора, когато пътувате в чужбина, така ще се чувствате изцяло в свои води, без излишни притеснения.

Следващият плюс се състои в това, че ще се превърнете в отличник и ще практикувате езика дори и на сън. И не на последно място по важност – ще изпитвате вътрешна удовлетвореност, а със сигурност не съществува по-хубаво чувство от това. Нека ви докажем колко бързо можете да се развиете изучавайки италиански език и запаметявайки като истински отличници.

Изберете време и учител и заповядате при нас в Кабината, където всичко се случва леко и спокойно.

За малки ученици препоръчваме обучение с частни уроци.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?