Кабината / Учители / Чужди езици / Немски език / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по немски език за ученици 5 - 8 клас

Заповядайте в нашия курс по Немски език. Влезте в час за отрицателно време, и учете с лекота и желание. Изберете учител в удобно за вас време и се възползвайте се от възможността да получите знания и умения на високо ниво. Нашите учители ще ви помогнат да се абстрахирате се от притесненията за предстоящи изпити, домашни и задължения.

Хиляди ученици гласуваха доверието си на Кабината и практикуват чужди езици с лекота. За деца и ученици до 8ми клас препоръчваме обучението да бъде с частни уроци.

Свържете се с учител по немски език и поискайте консултация. Можете да пишете на всеки учител през платформата.

Учители по Немски език (Ученици 5 - 8 клас)

Snezhana

Проведени уроци: 3264
Отзиви от ученици: 112

Преподавам немски език за възрастни, ниво А1, А2, В1, В2. Работя с възрастни, но също и с ученици от 5 до 12 клас. Използвам различни материали, в уроците ползвам и аудио. Подготвям и курсисти, които желаят да работят индивидуално.

Veselina

Проведени уроци: 1796
Отзиви от ученици: 88

Учител по английски и немски език Педагогически стаж - 22 г. Завършила: ЮЗУ "Неофит Рилски" - гр. Благоевград Специалност: Приложна лингвистика Магистър  Квалификационна степен: IV ПКС

Tanya van Dijk

Проведени уроци: 1126
Отзиви от ученици: 5

Казвам се Татяна Александрова ван Дайк. Водя курсове по нидерландски и немски езици от 2007 година. Обичам това, което правя. Обичам да споделям моите знания, продължавайки да обогатявам своите. Успехите на моите курсисти, които следват в университети в Нидерландия, Белгия и Германия са истинското признание за моя труд.

Яна

Проведени уроци: 186
Отзиви от ученици: 8

Когато отидох да уча в Германия, бях горда, че държа в ръката си дипломата по немски език, а в джоба си - мястото си в университета. Мислех, че съм добре подготвенa. Докато не седнах на лекцията и не разбрах почти нищо. Знаех немски, но проблемът ми беше в разговорния език. Граматиката и речникът ми бяха перфектни, но не можех да говоря със съучениците си толкова непринудено и забавно, колкото ми се искаше. И именно на това искам да ви науча - на ежедневния немски език. Как да се справяте със ситуации в ежедневието, при лекар, при търсене на работа, в училище или в университета.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?