Кабината / Учители / Чужди езици / Испански език / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Испански език

Вижте още за курса

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по испански език за ученици 5 - 8 клас

Испански за деца и ученици. Учениците до 8ми клас се обучават с частни индивидуални уроци.

Интересен факт - писменият испански, е почти напълно фонетичен - много са малко думите, които не можем да произнесем на първо четене, без да сме учили езика до този момент.

Това подсилва желанието ви да го изучавате, нали? Ами, така и предположихме, защото Испанският език е една чудесна възможност за бъдещо усъвършенстване, независимо от сферата, която изберете, всяка една от тях е напълно печеливша.

Ако изпитвате трудности в училище или просто изучавате испански от любознателност, но все пак имате нужда от навигация, защото самоуките губят тройно повече време в търсене на отговора, когато всъщност той е пред тях. Ние сме винаги насреща, разполагащи с най-добрите преподаватели .

В удобно за вас време и място. С учител по ваш избор.

Свържете се с учител за онлайн консултация.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?