Програма с ваучери на Агенция по заетостта

Курс по английски

Уважаеми ученици,
Можете да учите в Кабината с ваучер финансиран от Агенция по заетостта.

Условия

Кандидатстване

Отворете формуляра на страницата на Агенция по заетостта – там попълнете вашите лични данни и изберете  „Квалификация, умения и кариерно развитие на заети лица“, а след това ‘Ключови компетентности‘ и ‘Многоезикова компетентност‘. Като доставчик на обучението посочете ‘Кабината БГ‘, след което изберете езика, който желаете да изучавате и трите нива.

След одобрение

Koгато ви одобрят, ще бъдете уведомени по e-mail или телефон. Ние също ще получим уведомление от Агенцията по заетостта и вече ще знаем, че имате издаден ваучер и за какво обучение и нива е. В рамките на 3-5 седмици ще се свържем с вас, за да ви предоставим информация за обучението, графика и възможните начални дати. Можете да започнете курса си на която от датите изберете – на първата възможна дата или след няколко месеца. Преди началото на обучението ще подпишете договор с Кабината, с който се задължавате да посетите задължителния брой уроци в курса.

Ако имате активен абонамент за Кабината, по време на курса ви с ваучер, той ще бъде поставен на пауза и ще бъде активиран отново след края на ваучерния курс.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?