Кабината / Учители / Езици / Немски език / Деца и ученици до 4 клас

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Деца и ученици до 4 клас

Обучение по немски език за деца и ученици до 4 клас

Уроците по немски език за деца и ученици от първи до червърти клас са насочени към запознаване на учениците с основните понятия, граматика и лексика на немския език. Уроците са организирани така, че да бъдат забавни, интерактивни и да подпомагат развиването на ученическото любопитство и мотивация.

Нашите учители използват разнообразни методи и подходи, за да задълбочат учебния процес и да мотивират учениците да учат с удоволствие. Уроците се фокусират на усвояването на базова лексика, фрази и прости граматически конструкции, подходящи за този възрастов интервал.

За деца и за най-малките ученици, препоръчваме обучение по немски език изцяло с частни уроци.

Учители по Немски език (Деца и ученици до 4 клас)

Veselina

Проведени уроци: 1808
Отзиви от ученици: 88

Учител по английски и немски език Педагогически стаж - 22 г. Завършила: ЮЗУ "Неофит Рилски" - гр. Благоевград Специалност: Приложна лингвистика Магистър  Квалификационна степен: IV ПКС

Яна

Проведени уроци: 189
Отзиви от ученици: 8

Когато отидох да уча в Германия, бях горда, че държа в ръката си дипломата по немски език, а в джоба си - мястото си в университета. Мислех, че съм добре подготвенa. Докато не седнах на лекцията и не разбрах почти нищо. Знаех немски, но проблемът ми беше в разговорния език. Граматиката и речникът ми бяха перфектни, но не можех да говоря със съучениците си толкова непринудено и забавно, колкото ми се искаше. И именно на това искам да ви науча - на ежедневния немски език. Как да се справяте със ситуации в ежедневието, при лекар, при търсене на работа, в училище или в университета.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?