Бюлетин на Kabinata BG

Ново в Kabinata.com

1. Повече разговор и писане във виртуалната класна стая – Във връзка с обвързването на нивата на обучение в Кабината с нивата на Общата Европейска Езикова рамка се наложи допълване на съдържанието и промяна на някои от целита на курсовете по английски език. Средно една трета от временто на всеки урок вече е посветено на развиване на уменията на курсистите да пишат и говорят. Учебната система на Kabinata.com от 300 урока вече напълно покрива четирите области по Европейската езикова рамка – Speaking, Writing, Listening и Reading. С новите препоръки за преподаване целим да уравновесим нещата и повече да прехвърлим фокуса върху писането и говоренето.

2. Инструмент за обмен на документи с преподавателите – въведохме инструмента ‘Куриер’. Можете да го намерите във всеки от курсовете на Kabinata.com. Чрез него всеки курсист лесно може да изпрати домашната си работа или есе на преподавател, а също така, да види рецензията и оценката си.
3. Размествания в дневните часове – с цел оптимизиране на учебната програма въведохме следните промени:
английски език – разменят се часовете в сряда и четвъртък от 13:00 часа. В сряда от 13:00 – ниво Intermediate, в четвъртък от 13:00 – ниво Fast Start 1.
немски език – разменят се часовете в ниво А2 в петък. Вместо от 15:30, часът ще започва от 13:00 часа и ще продължава до 15:15.
4. Бъдете активни във потребителския форум – в ‘Моите курсове’ ще намерите ‘Форум на курсистите’ Там можете не само да отправите вашите препоръки и мнения за нашите курсове, но и просто да комуникирате с останалите курсисти. Бъдете активни.
5. Матура онлайн – на адрес http://alfa.bg/maturi/ можете да се запознаете с нашият най-нов курс – Онлайн курс за задължителната матура по български език и литература. Ще се радваме ако го препоръчате на вашите приятели и близки.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?