Дарик-нюз

Хайде на новините! Да се надяваме, че ще е без предизборна агитация. Главният редактор презентира сайта. Сайтът с авторска информация, както от София, така и от цялата страна. Може да се проследи целият път на информацията. Екипът и пише, и снима, и говори. Можеш да видиш, да чуеш, да прочетеш. Три в едно :))) Бързина на информацията – най-важният елемент на сайта. Сайтът е информационният канал на сайта.

“Извънредно” – какво означава това? Например земетресението в Македония. Било интересен феномен. Е, японците надали го имат за феномен, но това е ария от друга опера. 30 секунди след земетресението Дарик излиза с новината. Коментарите под новината говорели за… Дарик?!?! Мислех, че земетресенията и коментарите за тях имат по-друг смисъл, но както и да е.

Регионалната информация. Видеозона със собствени материали. Имат си собствени рубрики, които се следят онлайн. Авторски снимки – всички репортери имат фотоапарати и често първи пускат снимки за събитието. Често се случва снимки от извънредни събития да се иска от други медии и събития. Нормално, в цял свят се прави така.

Нещо любопитно. Интересно, какво ще е? Дизайнът направен в края на миналата година. Опитали се да направят нещо, което не е правено. На първата страница обичайно няма реклама. Е-хей! Еваларка, Дарик! Читателят се концентрира върху сайта, а не върху памперси и дамски превръзки. Благодаря, обещавам само от вас да следя новините!

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *